Vægure

Vægure i mange forskellige størrelser, forskellige farver og materialer samt radiostyrede, hvorved klokken konstant indstilles efter radiosignaler fra Frankfurt. Vi har hørt om virksomheder der har anskaffet billigere kinesiske radiostyrede  ure, hvor afstanden til Frankfurt var for stor til at vægurene kunne modtage radiosignalerne i Danmark. Vi har stor ekspertise med radiostyrede ure, og bortset fra skibe, betonbygninger uden vinduer samt stålbygninger uden vinduer, har vore ure ingen problemer med at modtage radiosignalerne. Vi har leveret radiostyrede vægure til 2 forskellige kunder i Bergen i Norge. De har begge meddelt at de radiostyrede ure ikke har problemer med at modtage radiosignalerne, trods den lange afstand. – Det siger noget om kvaliteten!

Vi har også vægure der viser klokken i forskellige lande, ligesom nogle vægure har indbygget barometer og fugtighedsmåler.

Er vægurene forsynet med Jeres reklame, registrerer underbevidstheden reklamen hver gang der ses på uret. Mennesker er tilbøjelige til at vælge de leverandører og produkte der ligger øverst i hukommelsen.

bach-firmagaver.dk tilbyder ure, hvor Jeres reklame dækker hele urskiven, også farvefotos af Jeres produkter hvis det ønskes.

Vort udvalg er enormt, og du stortset få ure der matcher ethvert ønske. Vi sælger også store såkaldte banegårdsure, med eller uden Jeres reklame.

Vægure fra bach-promotion.dk finder du i ministerier, på skoler, på sygehuse, på skibe, i butikker, på kontorer, i produktionshaller og på gader.

Er urene forsynet med Jeres reklame, ses reklamen hver gang urene aflæses.  Menneskerne tænker ikke over at de ser reklamen, men reklamen lagres hver gang i underbevidstheden. Når mennesker vil købe produkter eller ydelser, fremkommer underbevidstheden automatisk med forslag til hvem der kan levere. Underbevidstheden foreslår automatisk de leverandører eller  produkter der ligger øverst i hukommelsen. Det er derfor vigtigt at Jeres reklame ligger øverst i hukommelsen, og det behøver ikke at koste mange penge. Bach-firmagaver.dk rådgiver dig gratis, når du er kunde hos os.

Tryk her for at komme videre…