Under messen

Under messen, får I størst udbytte hvis I har forberedt Jer. Brug færre penge på messer og udstillinger, og få samtidig større udbytte af deltagelse på messer og udstillinger.

Under messer koster gammeldags messeopbygninger mange penge, og er tidkrævende at opstille. Vort messeopbygningssystem kan du have med i kufferten, og opbygge på få minutter. Efter messen er det hurtigt atter at nedpakke udstillingssystemet, og tage det med i håndbagagen, så du kan forlade udstillingsområdet samtidig med de sidste besøgende, og komme meget hurtigere hjem. Messesystemer fra bach-promotion.dk kan genbruges igen og igen, og hver gang atter opstilles indenfor få minutter, så overnatninger spares.

Ens skjorter og slips på standen, giver indtryk af en professionel virksomhed, og gør det let for kunderne at se hvem der repræsenterer firmaet. bach-promotion.dk har et stort udvalg af skjorter, slips, cardigan, bukser og nederdele, ligesom vi kan forsyne beklædningen med flotte tryk eller broderier med Jeres firmalogo.

I udstillingshaller er luften ofte meget tør, og gør kunder, og medarbejdere, trætte og tørre i munden. Et bolche fjerne trætheden og tørken i munden, og gør både sælgere og kunder mere oplagte. Bolcher indpakket i hygiejnisk papir med Jeres logo, viser at det er en seriøs virksomhed der udstiller.

Nogle gæster finder det positivt når udstillere udskænker alkohol under messen. På andre virker det negativt. Lækre bolcher indpakket i hygiejnisk papir med Jeres reklame, er der ingen der tager anstød af.

Daglig udlodning af flotte gaver, blandt visitkort afleveret i en krukke, skaber dynamik og kontakt til nye kundeemner. Efter messen har du visitkort på nye potentielle kunder der kan opdyrkes. bach-production.dk tilbyder mange gaver egnet som præmier, og til meget lavere priser end i butikkerne.

Gimmicks udsendt til nuværende, og potentielle, kunder inden messen, trækker ligeledes kunder ind på netop Jeres stand, især hvis de udsendte gimmicks har været i form af hjernegymnastik, og der lokkes med præmier til dem der kan løse opgaven, og løsninger til dem der ikke kan, så de kan dupere andre med løsningen.

bach-promotion.dk har i mere end 31 år hjulpet virksomheder med at få større udbytte på messer og udstillinger. Lad os også hjælpe Jer. Vi ved hvad der giver resultater, og hvad der er spild af penge.

Udlevering af reklameartikler eller gimmicks under kundernes besøg, medvirker til at I og Jeres produkter huskes efter messen.

Tryk her for at komme videre…