Efter messen

Efter messenEfter messen hjembringer messegæster mange brochurer, med intention om efterfølgende at læse dem. Imidlertid læses kun brochurer fra de stande der huskes. Udleverede du en gimmick sammen med brochuren, skiller du dig atter ud fra mængden. Når kunden ser din gimmick blandt de mange brochurer, erindres kunden om dit produkt, og netop din brochure findes frem. En gimmick eller reklameartikel til nogle få kroner kan resultere i nye kunder og meget store ordrer.

Efter messen er der mange udstillere der beslutter at de ved næste udstilling vil planlægge messe aktiviteterne i god tid, og ikke som hidtil få dage inden messen. Alligevel bliver messeaktiviteterne først planlagt få dage inden messerne, hvilket resulterer i begrænset udbytte på messerne.

Kontakt bach-firmagaver.dk i god tid inden messen, og få gratis forslag til hvorledes du – for en beskeden udgift – får nuværende og kommende kunderne trukket direkte ind på din stand. Hvorledes du kan spare mange penge på messeopbygningen (skillevæge, messediske, brochurestandere, hylder, plancher mm). Hvorledes du kan spare mange penge på hotelopholdet under messen. Hvorledes de besøgende får et mere positivt indtryk af Jeres firma. Hvorledes de besøgende husker Jer efter besøg på messer og udstillinger.

Mange udstillere, og messegæster, tror professionelle udstillere har de største udgifter ved deltagelse på messer og udstillinger, men det er forkert! – Det er derimod de uprofessionelle, som samtidig får beskedent udbytte på messer, der har de største udgifter.

Er du i tvivl, da kontakt bach-firmagaver.dk og lad det komme an på en prøve! – Vi glæder os til at vise dig hvor meget du sparer ved at opføre dig professionelt i forbindelse med Jeres næste messe.

bach-promotion.dk har mere end 31 års erfaring med at hjælpe udstillere med at spare mange penge på udstillinger og messer, og samtidig opnå væsentlig bedre resultatet. Vor store erfaring gør at vi ved hvad der øger omsætninger, og hvad der ikke gør. Som kunde hos bach-promotion.dk har du mulighed for at modtage gratis markedsføring rådgivning.

Tryk her for at komme videre…