Termometre + vejrstationer

Termometre og barometere. Her finder du et enormt udvalg af termometre og barometre. Vort udvalg er kæmpe stort.

Vi tilbyder stuetermometre, udendørs termometre, laboratorie termometre, tekniske termometre, dokumentationstermometre og forskellige vejrstationer.

Vore laboratorie termometere er meget nøjagtige, og vi leverer til danmarks førende laboratorier og største hospitaler.

Termometere er i årenes løb fremstillet i mange forskellige modeller, og thermometere anskaffes ikke kun for at kunne måle temperaturen. Mange termometere er yderst dekorative, og kan sammenlignes med dekorative skulpturer, ligesom nostalgien får frit løb når der vælges kopier af tidligere tiders termometere.

De fleste forbinder termometere med en kviksølv søjle der viser temperaturen, og det er også denne form for termometere der er produceret flest af. Der er dog også termometere der fungerer på andre måder. Nogle metoder er opdaget helt tilfældigt.

Én af dem der ved et tilfælde opfandt termometere er fysikeren Galileo Galilei, som levede mellem 1564 og 1642. Galileo Galilei havde en teori om at en væskes vægtfylde ændres ved temperaturstigninger. For at få teorien bekræftet, fyldte Galileo Galilei 4-5 glaskugler med vand. Efter at have fyldt kuglerne med vand, lukkede Galileo kuglerne, og sænkede dem i et glasrør.

Da Galileo Galilei opvarmede glascylinderen, begyndte kuglerne at synke, hvilket bekræftede Galileo Galilei´s teori om at en væskes vægtfylde ændres ved temperaturændringer. Samtidig opdagede Galileo at han havde opfundet et termometer.

Termometerne blev sat i produktion. og blev kaldt Galileo termometre. Termometerne produceres stadig, og er ikke blot meget nøjagtige. De er også meget dekorative. Mange facineres tillige af at termometrene blev opfundet ved en tilfældighed omkring år 1600. – Der er virkelig tale om et nostalgisk termometer. Galileo termometerne forhandles af BACH-FIRMAGAVER.DK  samt BACH-PROMOTION.DK  Se dem ved at klikke her.

Gennem de senere år, er der sket en stor udvikling af e, og termometre benyttes i dag i mange situationer, man overhovedet ikke havde tænkt på for få årtier siden.

Termometre benyttes til overvågning i laboratorier, produktionsanlæg samt lagre.

Ved lager opbevaring, samt transport, af temperatur følsomme varer, er der udviklet termometere til dokumentation af temperatur overholdelse. Temperaturerne dokumenterer effektivt at temperaturer har været overholdt, alternativt hvor, og hvornår, der er sket temperaturafvigelser.

Tryk her for at komme videre…