Toilettasker

Toilettasker bruges af alle på ferierejser og forretningsrejser, og da der rejses som aldrig før, finder de tit anvendelse.

Taskerne er også særdeles velkomne som konfirmandgaver, da nutidens unge rejser meget, ikke blot i forbindelse med ferier, men også i forbindelse med sportsstævner. Taskerne kan tillige forsynes med reklame, så taskerne udover at være en gave, tillige bliver en effektiv reklameformidler, hvor reklamen på taskerne ofte ses.

Vi har flere forskellige toilet tasker, heriblandt transparente tasker, som gør det let for lufthavns personalet at se taskernes indhold, uden at skulle åbne taskerne.

Toilettasker, kosmetiktasker, beautiboxe, beautibokse. Kært barn har mange navne. bach-firmagaver.dk har dem alle, og sælger dem med, eller uden, Jeres reklame.

Toilet tasker er brugbare, og nyttige, gaver som de er, men bach-firmagaver.dk kan hurtigt opgradere taskerne, ved at ifylde matchende produkter i taskerne. Det kan være tandbørster, tandpasta, lotion, shampo, badesalt, barbergel, barberskrabere, parfume, solcreme, tægefjernere, pincetter, neglesakse, negleklippere, vaskeklude, sysæt, håndklæder mm.

Taskerne er tillige perfekte til sampakning med kufferter, rejsetasker, housecoats samt rejse -og ferierelaterede gaver.

Bach-firmagaver tilbyder toilettasker i forskellige materialer, kvaliteter og modeller samt til  forskellige priser.

Vi har kunder der har fravalgt at benytte toilet tasker som firmagaver, ud fra betragtningen at toilet tasker ikke fylder meget.  – Det er rigtigt at taskerne ikke fylder meget, men gavemodtagerne værdsætter dem, da de ikke vurderer dem ud fra størrelsen, men derimod nytteværdien ligesom de sammenligner med hvilken besparelse gaverne resulterer i. I detailforretningerne, er det ikke ualmindeligt at de koster over 1.000,00 kr.

Selv om taskerne ikke fylder alverden, er de yderst nyttige.

Toilettasker er billige hos bach-firmagaver.dk, og man får meget for pengene, men skal folk selv ud og købe dem i detailbutikkerne, er der tale om helt andre priser.

Da priserne er lave hos bach-firmagaver.dk, foreslår vi at fylde taskerne med bolcher og karameller mm, med Jeres reklame på indpakningspapiret, hvorved modtageren både får noget af blivende værdi, samt noget til at nyde her og nu.

Tryk her for at komme videre…