Sportstasker

Sportstasker til sport og fritid. Til transport af sportstøj og sportsredskaber, er  taskerne perfekte. Mange anvender også taskerne som rejsetasker. Grundet det store rum er taskerne perfekte som rejsetasker.

Vi har sportstasker der består af ét stort rum og andre med flere rum. Nogle med rum i gavlene, og andre uden rum i gavlene.

Er sportstaskerne forsynet med reklame, ses reklamen ikke blot af brugeren, men også af alle andre der ser taskerne

Jo oftere en reklame ses, des bedre lagres den i underbevidstheden. Når mennesker skal købe, vælges primært de leverandører og produkter der ligger øverst i hukommelsen.

Bach-firmagaver.dk har et stort udvalg af sportstasker, hvorved det skulle være muligt at finde tasker der dækker alle behov.

De fleste modeller tilbydes tillige i forskellige farver.

Ved køb af større mængder, og længere leveringstid, kan vi specialdesigne taskerne helt efter Jeres egne specifikationer. Det gælder både valg af stof, valg af farver, valg af facon, valg af mål mm. Ved specialfremstilling, er det muligt at trykke Jeres reklame på stoffet, inden taskerne syes, hvilket gør det muligt at trykke over hele tasken.

Ved specialproduktion skal vi ikke kalkulere med lageromkostninger mm, hvilket gør det muligt at specialfremstille taskerne billigere end priserne vi forlanger for standard taskerne.

Med jævne mellemrum modtager vi henvendelser vedrørende meget store sportstasker der kan indeholde tennis -og badminton ketcher. Sådanne tasker har vi også som standardtasker, men det er de færreste der foretrækker tasker i denne størrelse. Vi foreslår derfor ofte at man køber en mindre taske. og lader grebene stikke ovenud af taskerne.

Der er mange anvendelsesmuligheder for taskerne, og hos bach-firmagaver.dk er priserne så lave at èn af vore kunder anvender taskerne som fragtemballage ved fremsendelse af varer til deres kunder.

Når vi leverer firmagaver, sker det ofte at vi leverer gaverne i forskellige former for tasker, hvorved modtagerne efterfølgende kan få glæde af taskerne. Taskerne forsynes ofte med vore kunders reklame, hvorved taskerne ikke kun bliver en extra gave, men tillige en reklameformidler.

Tryk her for at komme videre…