Skuldertasker

Skuldertasker er populære og byder på en effektiv iøjnefaldende reklameplads der ses af mange mennesker, og derved påvirker mange menneskers indkøbsbeslutninger. Mennesker er tilbøjelige til at vælge de produkter og leverandører der ligger øverst i hukommelsen.

Vi har et kæmpe udvalg af skuldertasker i mange forskellige størrelser, faconer og farver.

Herudover kan vi specialfremstille tasker helt efter Jeres egne ønsker. eventuelt med Jeres reklame trykt over hele taskens overflade.

Skuldertasker forsynet med Jeres reklame, vil være effektive reklameformidlere, da reklamen ikke kun ses af brugeren, men tillige af alle andre der ser taskerne.

Benyttes taskerne af fodgængere, ses Jeres reklame af alle bagvedgående.

Benyttes taskerne af cyklister, ses reklamen af de bagvedkørende, samt overhalende trafikanter.

Er taskerne placeret på gulvet eller bænke mm, ses reklamen af de forbipasserende.

Selv om folk ofte ikke bemærker at de ser reklamen på taskerne, ses reklamen af underbevidstheden. Når folk skal købe et produkt, spørges underbevidstheden ubevidst, hvorefter underbevidstheden fremkommer med de muligheder der ligger øverst i hukommelsen. Hver gang en reklame ses, lagres den i underbevidstheden. Jo oftere en reklame ses, des oftere lagres reklamen i underbevidstheden, og jo oftere den lagres, des bedre er chancen for at den huskes når der skal foretages indkøb.

Des flere forskellige steder en reklame ses, des bedre huskes der i hukommelsen, ligesom utraditionelle reklamer, og reklamer hvor man ikke forventer dem, huskes bedre.

Skuldertasker er ikke kun effektive reklameformidlere.  Taskerne er tillige nyttige og brugbare gaver. Folk elsker nyttige og brugbare gaver, og taskerne er absolut nyttige og brugbare gaver, hvorved taskerne kan forårsage at gavemodtagerne får større preference overfor giveren, og derved knyttes tættere til giveren.

Taskerne er dejlige som de er, men mod merpris kan vi ilægge forskellige andre gaver, ligesom vi kan fylde taskerne med bolsjer og karameller mm, forsynet med Jeres reklame.

Tryk her for at komme videre…