Rygsække

Rygsække eller rygtasker, som nogle kalder dem, gør vandreture behageligere, specielt når tungt gods skal transporteres. Rygtasker giver også større bevægelsesfrihed, da begge hænder er fri.

Rygtasker kan forsynes med iøjnefaldende reklamer, der ses af alle der går bagved. Reklamen indprentes i de bagvedgåendes underbevidsthed. mennesker er  tilbøjelige til at vælge den leverandør eller det produkt der ligger øverst i underbevidstheden.

Vi har et stort udvalg af rygtasker, fordelt på mange forskellige størrelse, farver og faconer.

Herudover kan vi specialfremstille rygtasker helt efter Jeres egne ønsker, eventuelt med Jeres reklame tryk over hele metervaren, inden rygtaskerne syes.

Rygsække er nyttige brugbare gaver. Brugbare nyttige gaver knytter modtagerne tættere til giveren, og preferencen overfoir giveren styrkes.

Rygtasker er ikke kun egnet som gaver. Rygtasker er tillige særdeles effektive, langvarige, reklameformidlere, hvor reklamen ikke kun ses af brugeren, men tillige af alle andre der ser rygtaskerne.

Reklamer på rygtasker, ses af alle bagvedgående.

For cyklister og motorcyklister, er det hensigtsmæssigt at transportere varer i rygtasker, hvorved begge arme kan holdes på styret. Er rygtaskerne forsynet med Jeres reklame, ses reklamen af alle bagvedkørende, samt alle der overhaler.

bach-firmagaver.dk tilbyder rygtasker i mange forskellige størrelser, modeller og materialer.  Vælg  meget store rygtasker, som har et meget stort rumindhold. Små rygtasker, som vi kalder skoposer, fordi rygtaskerne ofte benyttes til skiftesko. Mellem de små, og store rygtasker, tilbyder vi alle tænkelige størrelser.  Nogle rygtasker har kun ét rum, andre har 2, 3, 4 eller flere rum. Nogle af rygtaskerne har indbyggede højtalere, forede rum som beskyttelse for computere mm.

Ryktasker er dejlige gaver som de er, men mod merpris, kan bach-firmagaver.dk fylde rygtaskerne med mange forskellige gaver og/eller reklameartikler.

Hos bach-promotion.dk er priserne så lave at flere benytter rygtasker som indpakning af andre gaver.  Ved at anvende rygtasker i stedet for gaveæsker, får gavemodtagerne er extra gave, ligesom de slipper med bøvlet med at bortskaffe emballagen-

Tryk her for at se rygsække…