Rejsetasker og kufferter

Rejsetasker og kufferter er kærkomne gaver, da rejseaktiviteten er så høj som aldrig tidligere, både indenfor ferie og erhvervsrejser.

Uanset om reklamen er diskret eller dominerende, ses den af mange medrejsende, og lagres i de medrejsendes underbevidsthed, hvilket er godt, da mennesker er tilbøjelige til at vælge de produkter, og leverandører, der ligger øverst i hukommelsen.

Vi har kufferter i forskellige størrelser. Kufferter med hjul, og uden hjul. Store trolleyer og små trolleyer. Tasker der er lige til at hænge over skulderen, eller store tasker der skal 2 til at bære.

Udover de mange faste modeller, kan vi specialfremstille både rejsetasker, kufferter og trolleyer helt efter kundernes egne ønsker, med eller uden påtrykt reklame.

Vi kan forsyne taskerne med kuffertmærker og lynlåsgreb med Jeres reklame.

Om I ønsker taskerne forsynet med store tryk der ses af mange, eller I ønsker små diskrete tryk på taskerne, bestemmer I selv.

Rejsetaskerne og kufferterne er dejlige nyttige gaver som de er, men mod merpris, kan bach-firmagaver.dk ilægge mange andre gaver i taskerne og kufferterne. Vi har kunder der ligefrem har brugt tasker og kufferter som emballage for andre gaver, hvorved indpakningen er en ekstra gave. – Det er bedre at få en ekstra nyttig gave, i stedet for at skulle have besær med at bortskaffe gavekartoner.

I taskerne og kufferterne kan vi eksempelvis ilægge toilettasker, sysæt, kosmetiktasker, håndklæder, forskellige spil til at løse under rejsen, bagagevægte, pedometere, frisbee, strandtennis, kasketter, badelagner, sololier, shampo, sæber, parfume, oppustelige badebolde og badedyr.

Rejsetasker benyttes ikke kun under rejser, men også i mange andre situationer hvor der er behov for at transportere ting. Mange bruger taskerne i forbindelse med studiegruppemøder, andre til transport af sportsudstyr og træningstøj, når de besøger fitnesscentre og idrætsaktiviteter. Studerende har også opdaget at taskerne er velegnede som skoletasker. Anvendelsesmulighederne er mange.

Tryk her for at komme videre…