Picnictasker og picnickurve

Picnictasker og picnickurve er oplagte sommerferiegaver til de mange der foretager lange køreture, og de der nyder frokosten på stranden eller i skoven.

Picnictasker med bestik og tallerkener er perfekte til strandturen og skovturen, personaleudflugter mm. Vi har mange forskellige modeller, klar til at bruge. Nogle af vore picnictasker har desuden kølerum samt opbevaringsrum til andre ting. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige modeller. Picnictasker og picnickurve er dejlige firmagaver (medarbejdergaver og kundegaver ) som de er, men kan også sampakkes med mange andre firmagaver (plaider, snacks, kolonialvarer, øl, vin, champagne mm).

Hos os kan du sammensætte firmagaver som ingen andre leverer, og via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt. Du kan sammensætte flere gavesampakninger samtidig.

bach-firmagaver.dk tilbyder mange forskellige modeller og størrelse i picnickurve, ligesom indholdet varirer i eksklusivitet.

Det er en helt speciel følelse af eksklusivitet at have en picnickurv med på turen. Uanset om frokosten skal nydes i parken, på stranden, i skoven eller på bænkene på en rasteplads. Tro det, eller lad være, men frokosten smager meget bedre, når den medbringes i en picnickurv, og nydes på tallerkener, og vis rigtig bestik.

Tryk her for at komme videre…

Der er en lang tradition for at benytte picnickurve. Traditionen går helt tilbage til før bilen blev opfundet. Kurvene var datidens madpakker, og blev anvendt på lange ture med hestevogn samt frokost under markarbejde.

Oprindelig benyttedes almindelige kurve. Senere igangsattes produktion af deciderede picnickurve. I England påbegyndtes produktion af meget exclusive og dyre picnickurve med exclusive tallerkener, bestik mm, til samfundets aller rigeste.

Nu om stunder er der et stort og bredt sortiment af picnickurve, ligesom de leveres i alle prisgrupper. Herudover produceres der mange forskellige picnictasker med tallerkener, bestik mm. Nogle tillige med indbyggede kølerum.

bach-firmagaver.dk tilbyder lave priser, så nu er det ikke længere forbeholdt de aller rigeste at spise frokost på første klasse i naturen.