Muleposer & Indkøbstasker

Muleposer og indkøbstasker er billige og effektive reklameformidlere.

Indkøbstasker er meget populære, da supermarkedernes bæreposer ofte er dyre og af dårlig holdbarhed. Indkøbstasker bruges igen – og igen, hvorfor en påtrykt reklame ses mange gange, og over en lang periode, ikke blot af brugeren, men også af alle andre der færdes i bymiljøet.

Når mennesker er tilbøjelige til at vælge de leverandører og produkter der ligger øverst i hukommelsen. hukommelsen. Reklamer på poser og indkøbstasker meget iøjnefaldende, og hver gang reklamen ses, lagres reklamen i underbevidstheden.

bach-firmagaver.dk har et stort udvalg af indkøbstasker. Vi har modeller med korte hanke og lange hanke. Fremstillet i bomuld, hør, canvas eller kunststof.

Vi har indkøbsposer  i mange størrelser og faconer, og vi kan levere med, og uden, påtrykt reklame.

Indkøbsposer er endvidere særdeles velegnede som emballage til medarbejdergaver og kundegaver, hvor emballagen efterfølgende kan anvendes, og derved fungerer indkøbstasker og indkøbstasker som en extra gave.

Når indkøbstasker og muleposer efterfølgende anvendes til transport af varer fra supermarkedet, erindres brugeren om den glade giver. Er indkøbstaskerne forsynet med reklame, ses reklamen ikke kun af brugeren, men tillige af alle andre der ser indkøbstaskerne og muleposerne.

Reklamen på indkøbstasker og muleposer, ses af andre handlende i supermarkedet, andre på gaderne, samt eventuelle buspassagerer. Det er ikke kun én dag reklamen ses på muleposer og indkøbstasker, men hver gang taskerne anvendes.

Mange cyklister foretrækker muleposer og indkøbstasker med lange hanke. Stikkes hovedet og den ene arm gennem hankene, hænger muleposerne og indkøbstaskerne perfekt, og ugeneret på ryggen.

Er indkøbstaskerne forsynet med reklame, ser alle bagvedkørende reklamen, og det gælder både bilister og andre cyklister.

Indkøbstasker anvendes ikke kun til transport af varer fra supermarkedet, men tillige til alt mulig andet mellem himmel og hav, som man siger. Transport af biblioteksbøger, gaven til moster Frida, strikketøj mm.

Tryk her for at komme videre…