Køletasker

Køb køletasker som gaver og billige reklameformidlere.
Køletasker er meget kærkomne gaver, da de har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Taskener holder mad – og drikkevarer kolde på skov-, strand- og bilturen. Taskerne er også uundværlige ved hjemtransport af køle -og frysevarer fra supermarkedet en varm sommerdag.

Forsynes taskerne med reklame, forbindes din reklame med noget positivt, da køletasker forbindes med noget dejligt, nyttigt og uundværligt.

Pas på! Den psykologiske effekt er enorm! De der ikke ejer tasken, vil forbinde den påtrykte reklame med noget de gerne vil have, da de ville ønske det var dem der ejede tasken.

Vi har mange forskellige størrelser, og faconer, og farver, ligesom vi kan specialfremstille tasker helt efter Jeres egne ønsker. Leveringstiden er lidt længere for specialfremstillede tasker, men til gengæld kan I få taskerne helt som I ønsker dem, og med Jeres reklame trykt over hele metervaren, inden taskerne syes.

Køletasker er desuden særdeles velegnede som emballage til kundegaver og personalegaver, da emballagen herved fungerer som en ekstra gave. Er taskerne forsynet med reklame, fungerer de tillige som reklameformidlere.

bach-firmagaver.dk tilbyder køletasker til ethvert formål.
Vi sælger små tasker der passer til en madpakke, tasker der passer til flasker i forskellig størrelser, 6 stk øldåser samt store tasker der kan indeholde ugens indkøb af frostvarer og kølevarer.

Kæmpe køletaskerne fra bach-firmagaver.dk er uundværlige for det stigende antal mennesker, der foretager indkøb af kølevarer og frostvarer én gang om ugen. Mange lader sig friste af fødevarekvaliteterne og priserne syd for den danske grænse. Ved indkøb af frostvarer og kølevarer i grænsekioskerne, er kæmpe taskerne uundværlige.

Kølevarer og frostvarer beskadiges omgående hvis de transporteret i en varm bil. Det er meget vigtigt at transportere kølevarer og frostvarer i køletasker, da fødevarerne ellers omgående forringes.

Køletasker er også uundværllige på skov -og strandture, hvorved madvarerne holdes lækre og friske.

Tryk her for at komme videre…