computertasker

Computertasker, computermapper, laptoptasker, tablettasker, tabletmapper, tabletmapper, laptopmapper, der er mange betegnelser for computertasker.

Fælles for dem alle, beskytter de computeren og gør den lettere at transportere.

Vi har mange forskellige computertasker. Herudover kan vi specialfremstille computertasker, helt efter Jeres egne ønsker. Eventuelt forsynet med Jeres reklame over hele metervaren, inden computertaskerne syes.

komputertasker er ikke kun til komputere, og anden elektronik, der ikke tåler stød. De fleste komputertasker består af flere rum, hvoraf et af rummene, almindeligvis det største, er polstret, hvorved komputerne er bedre beskyttet. De øvrige rum kan benyttes til skriveblokke, lommeregnere, skriveredskaber, mapper mm. Komputertaskerne kan naturligvis også benyttes til transport af mange andre ting.

Der findes virksomheder som udstyrer deres medarbejdere med bærbare komputere, der koster mange tusinde kroner, men ikke vil ofre de relativt få kroner komputertasker koster, og derved effektivt beskytte komputerne mod beskadigelse under transport. – Om det er en fornuftig beslutning, vil vi lade andre om at vurdere.

Komputertasker er velegnede som kundegaver og personalegaver. bach-firmagaver.dk han fylde komputertaskerne med forskellige andre gaver og reklameartikler, hvis det ønskes. Eventuelt konfekture, vin og andet til omgående at nyde, kombineret med varer af blivende værdi. Varer der varer resten af livet.

Er komputertaskerne forsynet med Jeres reklame, ser Jeres kunder reklamen hver gang taskerne benyttes. Er Jeres kunder videreforhandlere, med opsøgende  kundekontakt, ser Jeres kunders kunder tillige Jeres reklame, hver gang komputertaskernebenyttes.

Tryk her for at komme videre…