Bæltetasker

Bæltetasker er særdeles populære hos alle aldersgrupper. Via bæltetaskerne er det muligt at transportere læskedrikke, telefoner mm, som der normalt ikke er plads til i lommerne. Bæltetasker er også gode til at sikre penge, pas mm mod lommetyve, ligesom bæltetasker er uundværlige for de der ikke har lommer i beklædningen.

På bæltetasker, er det tillige muligt at trykke iøjnefaldende reklamer der ses af mange mennesker. – Reklamer der vises i forskellige situationer, er de reklamer der lagres bedst i underbevidstheden. Mennesker er tilbøjelige til at vælge de produkter og firmaer der ligger øverst i hukommelsen.

Des flere steder en reklame ses, desto bedre lagres den i hukommelsen.

Reklamer der ses på steder hvor man ikke forventer at se reklamen, får desuden større opmærksomhed, og huskes bedre.

Mennesker er desuden ekstra modtagelige for reklamepåvirkninger når de holder fri. Reklamen på taskerne ses i fritiden, hvorfor reklamen har en forstærket effekt.

Vi har mange forskellige bæltetasker, nogle er specielt egnet til løbesport, hvor der er plads til vandflasker.

bach-firmagaver.dk sælger mange forskellige modeller og i forskellige farver. Ved større mængder, kan vi endvidere specialfremstille dem helt efter Jeres ønsker. Ved specalfremstillede tasker, kan vi desuden trykke over hele fladen, inden taskerne syes.  Ved specialfremstilling, kan vi som regel tilbyde taskerne billigere end vore standardtasker, da det er væsentlig billigere at forsyne taskerne med reklame inden de syes, ligesom vi sparer lageromkostninger. Bed om et tilbud –  Det koster ikke noget!

Tryk her for at komme videre…