Tasker og Muleposer

Muleposer & Indkøbstasker Sportstasker Bæltetasker Rejsetasker & kufferter Toilettasker Køletasker Skuldertasker Rygsække Dokumenttasker computertasker Picnic tasker
Tasker og muleposer. Kæmpe udvalg af tasker til ethvert formål.

Computertasker
Dokumenttasker
Indkøbstasker
Kufferter & rejsetasker
Rygsække
Skuldertasker
Sportstasker
Strandtasker
Toilettasker
Trolleyer
Week-end tasker

Udvalget er ikke blot meget bredt, men sortimentet er også meget dybt.

Udover et stort fast sortiment, specialfremstiller vi tasker helt efter kundernes egne ønsker, ligesom vi har tasker der henvender sig til speciellebrancher, herunder akuttasker leveret til læger, ambulancer, brandvæsener og politi.

For at gøre det så overskueligt som muligt, for vore kunder at finde rundt blandt vore mange forskellige takser, har vi inddelt taskerne i undergrupper. Næsten alle taskerne kan vi forsyne med Jeres reklame.

Ønsker I special fremstillede tasker, er dette også muligt. Vi har mange års erfaring med at special fremstille. Vi ved hvad der er muligt, og kan, for det meste, afgive tilbud på specialfremstillede varer indenfor få arbejdstimer. Standard varer kan vi, indenfor få dage, levere med – eller uden – Jeres reklame trykt, lasergraveret eller broderet. Specialfremstillede varer kræver væsentlig længere leveringstid, hvorfor orfreafgivelse i god tid anbefales. Vi kan levere tasker i næsten alle tænkelige faconer og materialer. I øjeblikket er der især 2 materialer der er meget populære. Det ene “Nonwowen# som er et meget stærkt materiale, men straks efter produktionen starter nedbrydningsprocessen. Materialet er populært, da det er prisbilligt i indkøb. bach-firmagaver.dk mener det er mere økonomisk at købe færre, men bedre indkøbstasker. Især hvis de er forsynet med reklame. Ved at ofre lidt flere penge pr indkøbstaske, er det muligt af få lækre indkøbstasker der vil holde hele livet. Mange af de helt billige indkøbstasker har en særdeles kort levetid. Hvis kunderne modtager en dårlig indkøbstaske fra leverandør “A”, og en i høj kvalitet fra leverandør “B”, hvilken taske tror du kunden anvender til de faglige indkøb, og hvilken tror du får en fremtid som affaldspose? Økologiske tasker er ligeledes meget populære i øjeblikket, og der er mange der køber økologiske produkter med begrænset holdbarhed. bach-firmagaver.dk mener det er mere miljøvenligt at købe stærke polyestertasker som kan holde hele livet.

Tryk her for at komme videre…