Skrivesæt

Skrivesæt anvendes primært som firmagaver ( kundegaver og personalegaver ). De fleste skrivesæt kan forsynes med Jeres firmanavn mm på både æskerne og skriveredskaberne. Vi kan sampakke skrivesættene med skriveblokke, notesbøger mm, ligeledes forsynet med Jeres reklame.

bach-firmagaver.dk har et stort udvalg af skrivesæt i forskellige kombinationer og materialer, ligesom mange forskellige priser.

De fleste sæt er med kuglepen og pencil, men vi sælger også sæt hvor der indgår både finelinere, rollerpenne samt fyldepenne.

De fleste skrive sæt udleveres uden tilbehør, men hvis det ønskes kan bach-firmagaver.dk sampakke med skriveblokke, notesbøger, penalhuse, regnemaskiner, viskelæder, konferencemapper, skoletasker, bolcher, pstilæsker mm. Alt tillige forsynet med Jeres reklame eller firmalogo.

Skrive sæt benyttes i mange forskellige situationer, også som konfirmandgaver.

Arrangerer du møder og konferencer, vil det være oplagt – ved mødestart – at lægge et skrive sæt samt en skriveblok eller notesbog, til hver enkelt mødedeltager. De enkelte dele forsynet med Jeres reklame, så mødedeltagerne har lettere ved efterfølgende at huske Jer.

Hver gang en reklame ses, lagres den i underbevidsthedes, og mennesker er tilbøjelige til at vælge de leverandører og produkter der ligger øverst i hukommelsen.

Det er ikke usandsynligt at nogle af mødedeltagerne – på et senere tidspunkt – selv skal arrangere afholdelse af møder og konferrencer.

Tryk her for at komme videre…