Penalhuse + æsker til skriveredskaber

Penalhuse med, og uden, Jeres reklame.

Gaveæsker til skriveredskaber tilbyder vi også. De fleste skrivesæt leveres i gaveæsker, men vi har også løse æsker til skriveredskaber, hvorved næsten alle skriveredskaber kan leveres i gaveæsker, og derved se væsentlig mere eksklusive ud. De fleste æsker kan forsynes med Jeres reklame.

Penalhuse er effektive reklameformidlere, hvor Jeres reklame ses hver gang penalhusene ses. Ved skoleelever,og studerende, hvor penalhusene ses dag efter dag, bliver Jeres reklame mejslet ind i hukommelsen, og reklamen huskes mange år senere.

Mennesker er tilbøjelige til at vælge de leverandører og produkter der ligger øverst i hukommelsen.

Penalhuse er effektive reklameformidlere, men betragtes af modtagerne som brugbare, og nyttige, gaver, der sparer modtageren for udgiften til at købe penalhuset.

Brugbare, og nyttige, gaver, øger gavemodtagerens preference overfor giveren.

Gives penalhusene til skoleelever, er det ikke kun skoleeleverne der får preference overfor giveren. Forældrene, som sparer udgiften til penalhusene, får også preference overfor giveren.

Penalhusene er dejlige gaver som de er, men hvis det ønskes, kan bach-firmagaver.dk  fylde kuglepenne, blyanter, viskelædere, linealer, bolcher, karameller, chokoladetoppe mm i penalhusene.

Penalhusene kan bach-firmagaver.dk også levere sammen med notesbøger og skriveblokke, skoletasker mm

Vi har et meget stort udvalg af penalhusene, og kan levere i mange forskellige modeller og farver.

 

Tryk her for at komme videre…