Kuglepenne

Kuglepenne med reklame, også kaldet reklamekuglepenne, er effektive reklameformidlere.

Blandt reklameforskere regnes reklamekuglepenne blandt de mest effektive reklameformidlere. Kunder er tilbøjelige til at handle hos de leverandører der ligger øverst i hukommelsen. Hver gang firmanavnet ses på en reklamekuglepen, lagres det i kundens hukommelse.

Kuglepenne vandrer fra hånd til hånd, og ses af mange. Forskere har beregnet at reklamekuglepenne gennemsnitlig er i omløb i 3 år, hvorfor der er tale om en billig og effektiv reklameformidler.

bach-firmagaver.dk kan levere reklamekuglepenne i farver der matcher næsten alle firmafarver, ligesom vi kan trykke med alle trykfarver.

Vi tilbyder lavpris kuglepenne, samt mere eksklusive kuglepenne som ikke kun fungerer som effektive reklameformidlere, men tillige som kærkomne firmagaver.

Vi har kuglepenne der kan skrive under de mest ekstreme forhold, konstant med spidsen opad, under vand, i fedt og olie. Kuglepenne magen til dem der anvendes i rumfartøjer tilbyder bach-firmagaver.dk også.

Jo oftere Jeres reklamekuglepenne ses, des bedre lagres de i hukommelsen.

Der er ingen, der skynder sig at købe et produkt der reklameres for på kuglepenne, men hver gang kuglepennene minder om produktet, lagres det i underbevidstheden. Den dag kunderne har behov for produktet, anbefaler underbevidstheden automatisk de produkter og/eller leverandører, der ligger øverst i hukommelsen.

På reklamekuglepenne ses reklamen ikke kun den dag reklamekuglepennene modtages, men hver dag gennem de næste 3 år (jvf reklameforskere, er reklamekuglepenne gennemsnitlig i omløb i 3 år. Nogle i kortere tid, andre i længere tid).

Via reklamekuglepenne, kommer Jeres reklame direkte i hånden på folk.

Modsat avisannoncer, brochurer mm, er du sikker på Jeres reklamekuglepenne bliver set, ligesom du er sikker påp de kommer i omløb. Du udleverer dem selv til potentielle kunder.

Gennem årenes løb, har vi modtaget mange positive tilbagemeldinger, fra kunder der har benyttet reklamekuglepoenne. Kunderne har fortalt om hvilken effekt reklamekuglepennene har haft.

Reklamekuglepenne til mindre end 2 kroner, har resulteret i ordrer på mange hundrede tusinde kroner.

Er du kunde hos bach-firmagaver.dk, eller et af vore datterfirmaer, fortæller vi gerne om solstrålehistorierne.  Solstrålehistorier er der nok af.

For 3 måneder siden (marts 2020), fik vi besøg i udstillingen at en herre der meddelte at han 2 måneder tidligere var startet som selvstændig virksomhedsejer. Målgruppen var boligejere, men kunderne han skulle leve af udeblev, og nu hvor Coronakrisen tillige var kommet, var det gået helt i stå. Han spurgte om vi kunne hjælpe ham. Selvfølgelig kan vi det, sagde jeg. På bedste Olsenbande vis, nævnte jeg en plan hvori der indgik 1.000 reklamekuglepenne til en værdi af 2.000kr. Den samlede pris for hele projektet vr ca 2600,00kr. – Jeg lovede kunden fuld beskæftigelse (han havde ingen ansatte), hvis han fulgte mit råd.  Kunden stolede på mig.

3 måneder senere klagede kunden over at jeg havde solgt ham mange flere reklamekuglepenne end han havde behov for. Da kunden havde udleveret 500 reklamekuglepenne var han nødsaget til at stoppe projektet, da han havde modtaget flere kunder end han kunne overkomme. Han havde yderligere været nødsaget til at ansætte 2 mand.

Kunden havde fundet ud af at det ikke altid er let at være selvstændig. Først havde han mavepine over at der ikke var kunder i butikken, efterfølgende fik han mavepine over at have flere opgaver end han kunne overkomme4

Tryk her for at komme videre…