Blyanter, pencils

Blyanter, pencils, stiftblyanter, farveblyanter. Vort udvalg er stort. Vi har blyanter, pencils og farveblyanter til ethvert formål. Blyanter er prisbillige, effektive, reklameformidlere hvis forsynet med reklame. På blyanter og stiftblyanter, kommer reklamen direkte i hænderne på kunderne – samt potentielle kunder. Blyanter og pencils er langvarige reklameformidlere, og reklamen ses lige så længe der skrives med blyanterne og stiftblyanterne.

Udlever blyanter forsynet med Jeres reklame til skoleelever. Reklamen ses af børnene, og huskes mange år frem, ofte resten af livet. Forældrene ser også reklamen, da børnene stolt vil fremvise blyanterne til forældrene. Forældrene vil samtidig forbinde den reklamerede vare, og/eller leverandør med noget positivt, da de har givet deres barn en brugbar gave.

Skoleelever der har blyanter forsynet med reklame, husker reklamen som noget positivt mange år frem, hvorved blyanter, pencils, farveblyanter mm, er effektive til at påvirke en kommende generation af kunder.

Tryk her for at komme videre…