Skriveredskaber

Skriveredskaber kalder vi afdelingen med kuglepenne, pencils, skrivesæt, bordstandere, blyanter, fyldepenne, fremhævningspenne, rollerpenne, filtpenne,
Vort udvalg af forskellige skriveredskaber er stort. Vi kan levere alle typer skriveredskaber ( kuglepenne, blyanter, pencils, rollerpenne, filtpenne, fyldepenne mm). Exclusive skriveredskaber der benyttes som firmagaver, og billige penne der bruges som effektive reklameformidlere. På skriveredskaber kommer reklamerne direkte i hænderne på kunderne, igen og igen, lige som skriveredskaber vandrer fra hånd til hånd.

bach-firmagaver.dk forhandler kuglepenne til meget forskellige priser.  Fra meget billige kuglepenne til dyre kuglepenne, samt alle priser i mellem yderpunkterne.

De dyre kuglepenne anvendes som gaver, både med reklame og uden reklame.

Blandt de dyre kuglepenne har flere af dem interessante historier.  En af dem, betejner Nasa som verdens bedste. Den har mange egenskaber. Bla kan den skrive med spidsen opad. Kan skrive under overtryk ,og undertryk, under vand, samt i olie mm.  Det er de enesre kuglepenne Nasa samt Rusland tillader i rumfartøjerne. Kuglepe nene er med i alle rumfartøjer, og en af kuglepennene var skyld i at det var muligt at bringe luftfartøjet, med besætningsmedlemmer, tilbage til jorden. Læs mere om hvordan på bach-firmagaver.dk

De billigere kuglepenne, benyttes som billige, og effektive, reklameformidlere. Selv om kuglepennene er billige, og med reklame, betragtes de som værende nyttige, og brugbare, gaver. – Skal private købe kuglepenne, koster de mange penge, måske derfor de værdsættes så højt af private, der ikke er forvente med gratis reklamekuglepenne.

Via reklamekuglepenne, kommer Jeres reklame direkte i hånden på folk.

Reklamekuglepenne ses ikke kun den dag de modtages. Amerikanske forskere har beregnet at billige reklamekuglepenne gennemsnitlig er i omløb i 3 år.

Hver gang en reklame ses, lagres reklamen i underbevidstheden. Mennesker er tilbøjelige til at vælge de produkter og leverandører, der ligger øverst i hukommelsen.  På reklame kuglepenne ses Jeres reklame igen, og igen.

Tryk her for at komme videre…