Navneskilte

Navneskilte tilbyder vi i mange forskellige størrelser og modeller, ligesom vi tilbyder navneskilte i mange forskellige materialer, og til mange forskellige priser. Se vort store udvalg af navneskilte, og vælg de navneskilte du finder optimale, udvalget er enormt.

I større virksomheder, samt virksomheder med stor udskiftning af medarbejdere, kan det være vanskeligt at huske  navnene på alle medsrbejderne. et navneskilt vil i disse situationer være hensigtsmæssige.

Ikke kun internt i virksomhederne, kan det være hensigtsmæssigt med navneskilte. Som service overfor kunderne, forsyner mange virksomheder de ansattemed navneskilte, hvorved kunderne kan se at den pågældende medarbejder repræsenterer virksomheden, ligesom de kan se navnet på medarbejderen.

Det giver et godt indtryk, når ansatte i en virksomhed ikke er bange for, eller skmmer sig over, at oplyse deres navne. Mange betragter der tillige som værende almindelig høflighed, at udveksle navne.

Når ansatte ikke har lyst til at oplyse deres navne, skyldes det formentlig at de forventer at de varer, og ydelser, de sælger, ikke lever op til deres kunders tilfredshed.  Når telefon sælgere, og andre ansatte, nægter at oplyse deres navne, eller kun vil oplyse deres fornavn, men nægter at oplyse efternavn, må der være en årsag til det, og en alarmklokke burde ringe hos deres kunder. Det samme burde ske når ansatte meddeler at de hedder Per Hansen, selv om det er tydeligt at høre at de kommer fra fjerntliggende lande, og kun har været i Danmark i ganske kort tid.

Det skaber tillid, ikke blot til firmaet, men også de medarbejdere der repræsenterer firmaet, når medarbejderne hverken er flove over, eller bange for, at skilte med deres navne.

bach-firmagaver.dk sælger udover mange modeller, også forskellige muligheder for vedhæftning på tøjet. Vi tilbyder navneskilte med stifter på navneskiltenes bagside, hvor stifterne presses gennem tøjet, hvorefter hætter monteres på stifterne.

Andre foretrækker sikkerhedsnåle monteret på bagsiden, hvor nålen stikkes gennem tekstilerne, hvorefter sikkerhedsnålen lukkes

Mange foretrækker skilte med magneter påklæbet bagsiden, og en tilsvarende magnet placeret på stoffets modsatte side, så skiltene holdes  på plads. Ved brug af skilte med magnetlukning, skal man være opmærksom på at magneterne kan beskadige komputerskærme, ligesom de kan have en yderst uheldig indflydelse på pacemakere. I Danmark er rigtig mange mennesker udstyret med pacemakere uden deres omgivelser ved det. Ved indkøb af skilte, bør medarbejderne kunne fravælge magnetlukning.

 

Tryk her for at komme videre…