Siddeunderlag

Siddeunderlag er populære reklamegaver. Vi sælger sidde underlag uden reklame og sidde underlag med reklame. Vi har leveret sidde underlag til forskellige friluft arrangementer, så tilskuerne kunne side tørt, selv om stolene var fugtige, ligesom sidde underlagene gjorde det mere blødt at sidde på bænke og stole. Sidde underlag har vi også leveret til skoler, hvor eleverne lejlighedsvis sidder på gulvet.

Sidde underlag burde være obligatoriske i bilerne. Ved hjulskifte samt montering/afmontering af trækkroge, er det praktisk med et sidde underlag til at placere knæene på.

Holdes der hvil på en rasteplads, er sidde underlag også praktiske, da mange bænke er våde og beskidte, ligesom det er blødere, og mere bekvemt at side på et blødt sidde underlag.

Sidde underlag er også praktiske i mange andre situationer hvor det er hensigtsmæssigt at ligge på knæ. Det være i hjemmet og haven.

Sidde underlag kan leveres i forskellige farver, så de matcher Jeres firmafarver. Se vore mange forskellige siddeunderlag, og vælg det sidde underlag du finder matcher bedst.

Tryk her for at komme videre…