Paraplyer & parasoller

Paraplyer og parasoller med, eller uden, Jeres remklame. Vi har et meget stort udvalg af paraplyer og parasoller. Er paraplyerne forsynet med Jeres reklame, virker paraplyerne som omvandrende reklameformidlere, hvor paraplyernes reklame ses af mange forbipasserende.

Vi har prisbillige paraplyer, ligesom vi har dyre, og exclusive, para plyer, der primært finder anvendelse som personalegaver eller kundegaver. Endvidere kan vi ved minimum 500 stk para plyer eller parasoller, og en leveringstid på 3-4 måneder reducere priserne væsentligt, ligesom para plyer og parasoller kan specialfremstilles efter Jeres egne ønsker.

Para plyer og parasoller kan vi levere uden, eller med, reklametryk.

Para plyer og parasoller kan vi levere i mange forskellige farver, ligesom vi kan levere para plyer og parasoller i mange forskellige faconer. Se vort store udvalg af para plyer og parasoller.

De fleste para plyer vi sælger er beregnet ti een person, men vi tilbyder også 2.

-personers para plyer, ligesom vi tilbyder taskeparaplyer.

De dyre, og eksklusive para plyer, bruges primært som kundegaver og personalegaver, og ofte uden firmalogo eller med diskrete mindre logoer.

De billigere paraplyer bruges primært so reklameformidlere, der viser Jeres reklame pågader og stræder. Selv om der er tale ombillige reklame para plyer, betragtes de, afmodtagerne, som værende nyttige og brugbaregaver.

Brugbare og nyttige gaver styrker gavemodtagernes preference overgor giveren.

Parasoller kan vi ligeledes tilbyde med og uden Jeres reklame. Vi tilbyder både almindelige parasoller og strandparasoller. Strandparasoller er effektive reklameformidlere, da Jeres reklame ses af mange mennesker på stranden.

Strandparasoller kan vi sampakke med andet strandtilbehør, F.eks strandspil, badelagner, strandtelte, solbriller, solcreme, badedyr, badevands termometrre, mm. Hvorved strandparasollerne bliver en del af en sommerferiegave, men strandparasoller er også dejlige gaver som de er.

Parasoller med Jeres reklame, kan bruges på altanen, i haven, på markeder, ved restauranter og butikker, hvor parasollerne beskytter mod sol og regn.

Tryk her for at komme videre…