Notesbøger, skriveblokke, huskeblokke

Notesbøger, cubusblokke og skriveblokke kan vi levere i mange forskellige  standard faconer og størrelser. Herudover kan vi  specialfremstille skriveblokke mm helt efter Jeres egne ønsker.

Cubusblokke og huskeblokke, med Jeres  reklame, er langsigtede reklameformidlere direkte på kundernes skriveborde.

Jeres kunder – og dem I ønsker som kunder – mindes om Jer, hver gang Jeres reklame ses, hvilket er fordelagtigt for Jer, da mennesker er tilbøjelige til at vælge de produkter – og leverandører – der ligger øverst i hukommelsen.

Som service overfor Jeres nuværende – og potentielle – kunder, kan I mærke blokkene med Jeres telefonnummer, samt e-mail adresse, hvorved kunderne ikke skal bruge tid på at lede blandt Jeres konkurrenter.

Er du vognmand, eller håndterer du på anden måde paller, kan vi levere blokkene på minipaller som er tro kopier af EURO palller.

Beskæftiger du dig med containere, eller transport af dem, kan vil lave blokkene, så de er nøjagtige kopier af containere.

Herudover kan vi lave blokkene i mange andre faconer, også meget iøjnefaldende faconer.

Skriveblokke og notesbøger er populære under møder og kurser, men anvendes i næsten alle situationer. Se vort store udvalg af Notesbøger, cubusblokke, skriveblokke mm. Bøgerne og blokkene kan vi forsyne med Jeres reklame, hvorved de fungerer som reklameformidlere.

Der er mange årsager til at indføre tekst i notesbøger i stedet for på computere.  Ofte er det hurtigere at skrive notater i en notesbog end på computere, ligesom bøgerne ofte foretrækkes som dokumentation, fremfor computere.  – På computere er det let efterfølgende at ændre i en allerede skrevet tekst. I bøger er det derimod umuligt at ændre på teksten, uden det efterfølgende kan ses.

Bøgerne bruges af mange til smånotater, medens andre bruger dem som dagbøger.

Mange sælgere – og montører – bruger tillige bøgerne til hurtige notater, så de ikke glemmer hvad de har lavet, og skal lave.

Modtagerne af bøgerne betragter bøgerne som kærkomne, nyttige og brugbare gaver, hvorved modtagerens præference overfor giveren styrkes, og modtageren knyttes tættere til giveren.

Tryk her for at komme videre…