Kager

Vi har et stort udvalg af kager, med og uden Jeres reklame. Vi har modtaget megen ros for kvaliteten af de kager vi har leveret.

Vi sælger småkager af meget høj kvalitet fra en lang række lande. – Småkager i en kvalitet man ikke finder i supermarkedet. Kager kan bruges som gaver alene eller sampakkes med forskellige andre kager, andet spiseligt, eller gaver af blivende værdi.

Vi mener kunde -og personalegaver skal indeholde produkter af høj kvalitet. – Det er ikke alle der er enige. Mange virksomheder foretrækker desværre at give kager, chokolade mm af supermarkeds kvalitet, eller det der er værre. – Hører du til disse virksomheder, må du handle andre steder, da vi ikke vil levere sådanne vare.

Det er ufatteligt at mange virksomheder foretrækker at give personalegaver og kundegaver, hvor kagerne smager af mel og sukker, når der er så mange virkelig lækre, og spændende kager på markedet.

Vi kan også levere både småkager og skærekager forsynet med farvefotos af Jeres virksomhed og produkter mm . Fotokvaliteten er som et farvefoto, selv om trykket er udført via frugtfarver. – Fotoet smager tillige godt…

Tryk her for at komme videre…