Chokolade

Chokolade, chokoladekager og trøfler i god kvalitet er populære både som reklameformidlere og firmagaver.

Som reklamegaver sælger vi lækre chokolader indpakket i papir med reklame.

Som firmagaver ( kundegaver og personalegaver ) har vi et stort udvalg af gaveæsker med lækre dessertchokolader. Dessertchokolader fra kendte eksklusive chokoladeproducenter. Nogle af de bedste schweiziske chokoladeproducenter, ligesom danske Konnerup.

Velsmagende chokolader i gaveæsker er dejlige gaver som de er, men vi kan også sampakke med mange andre varer, hvorved chokoladen bliver en del af større firmagaver.

Vi mener at kundegaver og medarbejdergaver skal indeholde produkter af høj kvalitet. – Det er ikke alle virksomheder der er enige med os. Mange virksomheder foretrækker istedet at give chokolader der smager mere af rå cacao end chokolade. Hører du til disse virksomheder, må du finde en anden leverandør, da vi ikke vil sælge sådanne varer.

Brug chokolader hvor Jeres reklame er trykt på indpakningspapiret. – En lækker sag på receptionsdisken, under møder, eller til at smide hos kunden under dit besøg, så er forbindelsen til kunden knyttet, og det bliver meget lettere at kommunikere med kunderne.

Hos bach-firmagaver.dk mener vi chokolade der gives bort som firmagaver, samt som reklameformidlere, skal være i bedre kvalitet en det supermzrkederne forhandler.

Ikke alle indkøbere af firmagaver og reklameartikler, er enige med os, men vælger i stedet at købe chokolade i ringere kvalitet en det supermarkederne forhandler. Ofte direkte uspiselig, og ikke meget medchokolade at gøre.

De indkøbere der ønsker at give deres kunder og ansatte, chokolade i dårlig kvalitet, må vi henvise til andre forhandlere, da bach-firmagaver.dk nægter at sælge dårlig chokolade.

Tryk her for at komme videre…