Stålkrus

Kæmpe udvalg af stålkrus i rustfri stål samt andre metalkrus. Metalkrusene / stålkrusene er i mange forskellige faconer og størrelser, så der burde være et krus for enhver smag.

Vi kan levere stålkrus med, og uden, Jeres reklame påtrykt eller graveret.

Gå på opdagelse blandt vore mange metalkrus. Udvalget af metalkrus er enormt.

Krus der tåler hårdhændet behandling.
Mange produktionsvirksomheder vælger 2 forskellige slags krus.
Porcelænskrus til forretningsforbindelser, mødelokalet og funktionærer, og til metalkrus til medarbejderne i produktionen, hvor der er større risiko for hårdhændet behandling.
Metalkrus tåler – modsat porcelænskrus – en tur på gulvet.

Krus godkendt til fødevarevirksomheder.
I fødevareproducerende virksomheder er der specielle krav til krus der benyttes i produktionslokaler.
De danske fødevaremyndigheder tillader kun metalkrus i fødevare producerende lokaler, men ikke alle metalkrus er godkendt. BACH-FIRMAGAVER.DK kender reglerne, og tilbyder krus godkendt af fødevaremyndighederne. Vi rådgiver gerne om reglerne.

Selv om vi har konkurrencedygtige priser, er specialister i krus, og ved hvad vi har med at gøre, er det ikke alle der køber krus hos os.

Vi er blevet kontaktet af mere end én fødevareproducerende virksomhed, der hos en anden leverandør, havde købt porcelænskrus til medarbejderne i produktionslokalerne, ved efterfølgende besøg af fødevarekontrollanter, fået påbud om at udskifte krusene med metalkrus.  De fødevareproducerende virksomheder investerede herefter i metalkrus, som ved efterfølgende besøg af fødevarekontrollanter, fik besked om at krusene ikke var godkendt.  – De blev anbefalet at tage kontakt til os, hvorefter vi leverede metalkrus godkendt af fødevaremyndighederne.

Det havde været meget lettere, og meget billigere, for virksomhederne at have kontaktet os i første omgang.

Logo, og anden form for reklame på metalkrus.
Vi kan trykke logo, og anden form for reklame på metalkrus.
Selv om vi benytter de bedste trykfarver, samt de bedste trykmetoder, er der mulighed for at trykkene med tiden forsvinder.
På metalkrus anbefaler vi i stedet lasergravering, hvor en laserstråle fjerner det yderste metallag.
Lasergraveringer er mindre iøjnefaldende end tryk, men lasergraveringer virker mere eksklusive, ligesom de ikke ændrer udseende.

Metalkrus i forskellige materialer.
BACH-FIRMAGAVER.DK leverer metalkrus i forskellige materialer som blik, stål og aluminium, som hver især har forskellige egenskaber.
De mest almindelige metalkrus er i rustfri stål eller aluminium.
Stålkrus er mere robuste overfor stød end aluminium krus, medens aluminium krus vejer mindre end stålkrus.

Forskellige modeller metalkrus.
BACH-FIRMAGAVER.DK er specialister i metalkrus, og tilbyder forskellige modeller, herunder 1-lags krus samt 2-lags krus, hvor der mellem krusenes 2 lag er enten stillestående luft eller lufttomt.
Krus med stillestående luft, eller ingen luft mellem de 2 lag metal, isolerer fantastisk, hvorved krusene holder drikkevarerne henholdsvis kolde og varme i længere tid end 1-lags krus.

Tryk her for at se metalkrus