Krus + kopper til kaffe + te

Krus + kopper til kaffe og te. Stort udvalg af stentøjskrus, porcelænkrus, keramikkrus, bambuskrus, plastkrus, kaffekrus, kaffekopper, julekrus, kopholdere, glasholdere, kunstkrus, amerikanerkrus, Asger-Jorn-Krus mm.

Krus, kopper mm kan leveres med, eller uden, Jeres reklame.

Gå på opdagelse blandt vore mange krus og kopper. Vort udvalg er stort.

Kaffekrus er effektive til at påvirke kundernes købsadfærd, både på arbejde, i bilen samt i hjemmet.

De fleste indkøbere arbejder ved skriveborde, hvorfor det er hensigtsmæssig at have Jeres reklame på indkøbernes skriveborde.

Uanset om kaffekrus anvendes til kuglepenne og linealer, eller til at drikke kaffe og te af, ses Jeres reklame mange gange hver dag, og hver gang lagres Jeres reklame i underbevidstheden.

Jeres reklame ses ikke kun når der drikkes af krusene.

Som en ekstra service overfor jeres nuværende, og kommende, kunder, kan I forsyne kaffekrusene med Jeres telefonnummer og eller web adr, så kunderne ikke skal søge efter Jer blandt Jeres konkurrenter.

Kaffekrus er nyttige og brugbare gaver, og betragtes af modtagerne som brugbare og nyttige gaver. Brugbare gaver belønnes, af modtageren, ofte med større preference til giveren.

De mest brugte kaffekrus er i stentøj, keramik og porcelæn, men bach-firmagaver.dk tilbyder tillige kaffekrus fremstillet af plastic, bambusfibere, halmstrå, stål, aluminium, genbrugsplast mm.

Vi kan levere krus hvor farvefotos af Jeres produkter mm dækker næsten hele krusets overflade, ligesom vi kan udføre traditionelle tryk, samt lasergravering af kaffekrusene.

I mange lande udenfor danmarks grænser, genbruges plast til fremstilling af nye varer, herunder plastkrus.

Det påståes at plast fremstillet af granulat fra plastemballage tidligere anvendt til opbevaring af giftige kemikalier er giftfri.  bach-firmagaver.dk tror ikke på alt, og mener det er sikrer at fremstille granulaten af fraklip af plast fra produktionen af fødevare godkendt plast. Derfor tilbyder vi plastkrus fremstillet af genbrugsplast fra produktionen af plast godkendt til fødevarer.

Tryk her for at komme videre…