Forstørrelsesglas

Luppe eller forstørrelsesglas som de også kaldes, kan vi levere med, og uden, Jeres reklame. Luppe / forstørrelsesglas tilbyder vi i mange forskellige modeller hvorved der er luppe / forstørrelsesglas til enhver lejlighed, og pengepung. Alle, også normalt seende, får sommetider brug for forstørrelsesglas. Luppe / forstørrelsesglas er oplagte i forbindelse med reklamekampagner for optikkere, medicinalfirmaer mm der tilbyder synsrelaterede produkter, da det er muligt at lave sjove og rammende reklametekster, der passer med udsendelse af luppe / forstørrelsesglas.

Da normaltseende også jævnligt har brug for luppe / forstørrelsesglas, kan luppene reklamere for alle tænkelige produkter. – Ikke kun produkter relateret til synet. Se vort store udvalg af forstørrelsesglas / luppe, og find de forstørrelsesgla / luppe der egner sig bedst til Jeres kampagne.

Forstørrelsesglas / luppe er prisbillige og iøjnefaldende, reklameformidlere. Flere modeller fylder, og vejer, ikke meget, hvorfor de er lette at udsende sammen med andet reklamemateriale.

Tryk her for at komme videre…