Drikkeflasker

drikkeflasker – vandflasker

drikkeflasker – vandflasker

Drikkeflasker med logo, drikkedunke, vandflasker, cykelflasker, kært barn har mange navne.

Drikkeflasker med logo. Vort udvalg er stort, og vi tilbyder  drikkedunke / vandflasker i mange forskellige farver og faconer, så der burde være drikkedunke / vandflasker for enhver smag. Vi kan også levere drikkedunkene / vandflaskerne med Jeres reklame trykt på drikkedunkene.

De fleste steder i Danmark er drikkevandet stadig i høj kvalitet, hvorved det er både let, og billigt, at fylde vandflasker og drikkedunke.

Det er vigtigt at drikke vand, især når det er varmt og ved fysiske belastninger, hvorfor det er tilrådeligt at medbringe flere drikkeflasker / drikkedunke ved ture i naturen, hvor der kan være langt til en vandhane. Se vort store udvalg af drikkedunke og vælg de drikkedunke der bedst opfylder dine ønsker. Alle vore vandflasker / drikkedunke / cykelflasker er fremstillet i Europe og af fødevaregodkendte materialer.

Til cykelsport samt ved lange vandreture, hvor der kan være langt mellem vandhaner, anbefaler vi vandflasker med sugestuds der kan åbnes og lukkes via tænderne, ligesom dem der benyttes af cykelryttere.

Cykelryttere sveder meget, og har derfor behov for vandindtag, og tørstige cykkelryttere ville kunne drikke flere liter vand, hvilket ville være yderst uhensigtsmæssig. Dels vejer hver liter 1 kg, og øger derved vægten på cyklen, resulterende i at cykelrytteren skulle træde ekstr hårdt i pedalerne. Dels ville det store vandindtag resultere i nødvendigheden af pauser, så cykelrytterne kan komme af med vandet igen. Pauser der ville resultere i at rytteren kom flere km bagud i forhold til de øvrige ryttere.

Problemet løses ved at cykelrytterne, via en sugestuds, kun indtager tilstrækkelig væske til at gøre munden fugtig. Vandet drikkes ikke, og da der ikke indtages mere væske end kroppen har behov for, er det ikke nødbvendigt at holde tissepauser. – Samme princip vil være velegnet til lange traveture, hvorved det er muligt at reducere antallet af vandflasker.

Vandflasker med logo er effektive reklameformidlere, hvor Jeres reklame ses hver gang vandflaskerne ses.

Tryk her for at komme videre…