Balloner

balloner er festlige, og anvendes ved mange festlige lejligheder. Ved butiksåbninger, butiks jubilæer mm, udleveres der ofte reklaeballoner til børnene, hvorved de festlige balloner med butikkens reklame, kommer rundt i bybilledet. Vi kan levere  i forskellige farver og størrelser, med og uden Jeres reklame.

Vi tilbyder højkvalitet balloner fremstillet af natur latex (natur gummi). Natur latex forurener ikke naturen, da de nedbrydes i naturen.

Vi sælger også forskelligt ballon oppustningsudstyr til oppustning af ballonerne. Ballonsnore og ballonpinde sælger vi også. Skal ballonerne stige til vejrs, er det imidlertid nødvendigt at oppuste ballonerne med helium. Vent med at oppuste ballonerne med helium til umiddelbar inden de skal anvendes, da helium er en meget tynd luftart som langsomt trænger gennem ballonerne.

bach-firmagaver.dk vil ikke udtale sig om, eller blande sig i, andre forhandleres politik vedrørende balloner. Vi vil kun forholde os til vor egen politik vedrørende balloner.

Bach-firmagaver.dk har besluttet at vore balloner skal være fremstillet af natur latex (natur gummi (giftfri saft fra gummitræer)), ligesom de skal være indfarvet af giftfri vandbasserede farver. bach-firmagaver.dk har valgt at forhandle giftfri latexballoner, da vi mener der ikke bør være nogen heldbredsrisiko for hverken børn eller voksne, ved at slikke på ballonerne.

Balloner der stiger til vejrs, falder, før eller senere, ned igen, og mange af dem lander i naturen.  Latexballoner forurener ikke naturen, og nedbrydes hurtig i naturen.

Er ballonerne købt hos bach-firmagaver.dk er der ingen grund til at have dårlig samvittighed over at have forurenet naturen.

For år tilbage kunne vore kunder vælge mellem traditionelle ballontryk og luxus tryk.  Luxus ballontryk kostede ekstra, men vi har valgt at tilbyde luxus ballontryk til samme pris som traditionelle ballontryk, og efterfølgende ladet traditionelle ballontryk udgå, hvorved ballontrykkene svarer til den trykkvalitet vi er kendt for.

De fleste latexballoner vi leverer er runde med påtrykt reklame, men vi kan levere mange andre modeller, ligesom vi kan levere meget store latexballoner. Vi leverer bl.a .latexballoner til kunstnere der optræder med ballontricks.

Udover latexballoner, tilbyder vi også staniolballoner.

Tryk her for at komme videre…