Termoflasker og kander

Termoflasker og termokander er populære firmagaver ( kundegaver og personalegaver ). Vi kan levere termokander og termoflasker med, og uden, Jeres reklame. Om termokanderne og termoflaskerne skal forsynes med store iøjnefaldende tryk eller graveringer, hvor det ikke kan undgåes at se reklamen på termoflaskerne og termokanderne, eller termokanderne og termoflaskerne skal forsynes med små diskrete, eksklusive lasergraveringer, er op til dig.

Når der skal købes, vælger mennesker normalt den leverandør, eller det produkt der ligger øverst i hukommelsen. Termoflasker og termokander er effektive reklameformidlere, da reklamen lagres i underbevidstheden hver gang reklamen ses på termokanderne og termoflaskerne.

Termokander og termoflasker er populære gaver som de er, men termoflasker og termokander kan, som vore øvrige firmagaver, sampakkes med andre firmagaver, f.eks. kaffe, te, småkager, syltetøj, marmelader, honninger, skærekager, snacks, smørebrædder, skærebrædder, franskbrødsknive, brødskåle, forklæder mm. Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan sampakkes med kaffekander og termokander.

Hos os kan du sammensætte firmagaver som ingen andre leverer, og via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt. Du kan designe flere gavesampakninger samtidig.

Tryk her for at komme videre…