Tæpper og plaider

Tæpper og plaider er populære firmagaver, både som personalegaver og kundegaver. Plaider og tæpper bruges i mange situationer. På terasen en kold sommeraften samt foran pejsen en kold efterårsaften, er det dejligt at kunne krybe under lune plaider, eller lune tæpper.

På skovturen er plaider og tæpper også praktiske, da man kan sidde på tæpper og plaider og nyde frokosten. Plaider og tæpper kan også benyttes som liggeunderlag, medens man ligger og lytter til fuglenes kvidren. Vi tilbyder også plaider med gummieret bagside, så fugten fra vådt græs ikke trænger gennem plaiderne.

Tæpper og plaider bør i vinter månederne være fast inventar i bilerne. Sner man inde, kan det være et spørgsmål om liv eller død, om man har plaider eller tæpper til at beskytte mod kulden.

Plaider og tæpper er dejlige kundegaver og medarbejdergaver som de er, men de er tillige perfekte til sampakning med mange andre firmagaver.

Hos os kan du sammensætte firmagaver som ingen andre leverer, og via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt. Du kan designe flere gavesampakninger samtidig.

Tryk her for at komme videre…