Øvrige gaver

Forskellige gaveartikler Højttalere & radioer Computer & teletilbehør Kolonialvarer egnet til sampak med andre gaver Vin- og bartilbehør Drikkevarer Unika brugskunst & gaver Kikkerter Køkken- og kokkeknive Tæpper og plaider Personlig pleje Sengesæt Værktøj til hus, have og bil Picnickurve og tasker Termoflasker og kander Blomster Skærebrætter
Stort sortiment af firmagaver der er specielt egnet som kundegaver og personalegaver. Kæmpe sortiment af firmagaver indenfor brugskunst, drikkevarer, kolonialvarer, wellness, beklædning, konfekture, radioer, tasker mm.

Vi har opdelt firmagaverne i undergrupper, ligesom det er muligt at søge kundegaver og personalegaver indenfor bestemte prisgrupper. Indenfor firmagaver kan der tillige søges efter firmagaver tilpasset højtiderne, f.eks julegaver, påskegaver og sommerferiegaver. Ved de enkelte firmagaver er der vist matchende firmagaver der egner sig til sampakninger. Mange af vore kundegaver og personalegaver er firmagaver alle kan bruge og bliver glade for. De fleste virksomheder giver julegaver ( personalegaver og kundegaver ) som tak for samarbejdet i året der er ved at rinde ud. Mange virksomheder bruger endvidere firmagaver / kundegaver som præmier til kunder der har deltaget i konkurrencer eller skaffet nye kunder.

Tryk her for at komme videre…