Konfekture

Her findes et stort udvalg af kager, bolcher, chokolader, pastiller, lakrids, nødder, snacks, druesukker,  mm. Med eller uden reklametryk.

Konfekture produkter er meget populære som reklameformidlere.

Indlæringen og hukommelsen øges væsentlig ved indtagelse af konfekture. Konfekture kvikker en træt hjerne op, og skaber ny energi, hvorfor konfekture er meget populær i undervisningssituationer og under møder. Konfekture, det kan være bolcher, pastiller, vingummifigurer, druesukker, kager, chokolader, nødder, mandler, snacks mm.

På messer og kontorer med tør luft, falder energien, ligesom koncentrationen falder, og hjernen sløves. I disse situationer gør blot et enkelt bolsje underværker, hvorfor mange firmaer har fundet ud af at det er en god idé at udlevere bolcher og pastiller.

I Danmark gives der tilskud til konfekture med reklame trykt på indpakningen. Konfekture uden reklame på indpakningen går skatteteknisk ind under repræsentation, og kan fradrages med 25%. Er indpakningen forsynet med reklame, går de skatteteknisk ind under reklame, og kan fradrages med 100%.

Tryk her for at komme videre…