Vin- og bartilbehør

Vin- og bartilbehør, herunder også vinreoler er velegnede som firmagaver (kundegaver og medarbejdergaver ) som de er, men vin -og bargilbehttps://www.bach-promotion.dk/shop/da/119-vin-og-bartilbehorhør er også velegnede til sampakning med mange andre firmagaver, ligesom forskelligt bartilbehør kan sampakkes indbyrdes til lækre firmagaver, uanset om det er personalegaver eller kundegaver.

Hos os kan du sammensætte firmagaver som ingen andre leverer, og via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt. Du kan designe flere gavesampakninger samtidig.

I afdelingen har vi samlet gaver der er relateret til hjemmebaren, men gaverne kan naturligvis også finde anvendelse i professionelle barer, men vi har primært satset på hjemmebaren. De viste gaver egner sig naturligvis ikke  kjn til de der har en hjemmebar. Gaverne kan naturligvis finde anvendelse hos alle.

Om gaverne opbevares i hjemmebaren, dækketøjsskabet, køkkenskuffen, eller køkkenskabet er  underordnet. Uanset opbevaring er gaverne dejlige, i forbindelse med nydelsen af vin og andre drikke.

I  afdelingen for vin -og bartilbehør, har vi et stort udvalg af skænkepropper, så vinen ikke  løber ned ad flasken. Folieskærer til, let, og pænt, at skære folien der ofte forsegler det øverste af vinflaskerne, over.

proptrækkere, store som små, til at trække korkpropperne, samt de nymodens gummi -og plastpropper, op af vinflaskerne.  Målebægere til nøjagtig måling af de forskellige bestanddele i drinks. Ved mange drinks, er den indbyrdes sammensætning af de forskellige bestanddele meget vigtig, da selv mindre afvigelser kan ændre smagen, samt udseendet af drinksene.

Barforklæder er forklæder specielt designet til brug i barer, samt servering af drikkevarer. Vort udvalg af forklæder er  meget større end vist i denne afdeling. I afdelingen “Forklæder”,  er udvalget meget større. I afdelingen “Forklæder” findes tillige kokkeforklæder, grillforklæder, samt forklæder specielt egnet til andre situationer.

I afdelingen finder du tillige serveringsbakker, der gør der lettere at servere mange ting samtidig. vinkarafler, dekanterings skænkepropper, thermokander, vandkarafler og meget mere, men i afdelingerne for de enkelte produkter f.eks. “Drikkeflasker”, er udvalget meget større

Tryk her for at komme videre…