Vælg selv gaver

Vælg selv gaver er også en mulighed.
Noget af det bedste ved julegaver, er spændingen over hvad den glade giver har valgt. Til de virksomheder der ikke ønsker at bruge tid på udvælgelse af kundegaver og personalegaver, tilbyder vi vælg selv gaver

En anden mulighed er dog at lade BACH Firmagaver udvælge perfekte gaver der matcher modtagerne og/eller bestemte temaer. Vi har over 31 års erfaring med at udvælge kunde julegaver og personalejulegaver, og garanterer flotte, brugbare gaver der skaber glæde blandt kunder, medarbejdere og personale.

Skattemyndighederne sidestiller gavekort, også hvor de gælder en bestemt vare, med kontanter, hvorfor gavemodtagerne skal beskattes af værdien, ligesom der skal betales AMBI, ATP, AMU, feriepenge, pensionsgebyrer mm af gavekortenes værdi.

bach-firmagaver.dk benytter et gavekort system, der som det eneste, er godkendt af skattemyndighederne som værende sidestillet med fysiske gaver, og derved ikke skal beskattes mm. – Lad medarbejderne selv vælge gaverne via vort smarte vælg selv system.

Sådan virker vort vælg selv gaver system:
1. Bestil gavekort til den værdi du ønsker.
2. Vi sender gavekort uden prisangivelse, men med individuelle numre.
3. Gavekort modtagerne går online, og indtaster deres individuelle kode.
4. Kunden kan herefter vælge mellem mange forskellige gaver. Gaverne udskiftes løbende, og tilpasses årstiden. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder. Arbejdegiverne har ikke mulighed for at se hvad medarbejderne vælger. Gaverne sendes til gavemodtagernes private addresser.

Fordele ved gavekort fra bach-firmagaver.dk:
1:
Minimalt tidsforbrug hos arbejdsgiveren.
2:
I tilfælde af udsolgte gaver, skal arbejdsgiveren ikke bruge tid på at tilbyde alternative gaver, hvilket kan være meget tidkrævende for både gavegiver og gavemodtager, hvilket går ud over andre arbejdsopgaver i firmaet.
3:
bach-firmagaver.dk garanterer at de gaver der tilbydes er på lager. Før varer bliver udsolgt, erstattes de af andre varer, hvorved gavemodtageren altid modtager den valgte gave.
4:
Gavekortene gælder i 12 måneder.
5:
Der kan vælges mellem mange forskellige gaver tilpasset årstiden.
6:
Modsat andre typer gavekort skal gavemodtageren ikke beskattes af gavekortets værdi, ligesom arbejdsgiveren ikke skal betale Ambi, ATP, feriepenge, AMU og pensionsgebyrer af gavekortenes pålydende.

Tryk her for at komme videre…