Gaver til hjemmet

I denne afdeling har vi gaver til boligen. Unika exclusive firmagaver til de kvalitetsbevidste. Flotte, exclusive og charmerende firmagaver ( kundegaver og personalegaver ). Nogle af firmagaverne er desuden sjove, festlige og fornøjelige, ligesom de er tankevækkende.

Firmagaverne er flotte som de er, men kan desuden sampakkes med mange andre firmagaver.

Hos os kan du sammensætte firmagaver som ingen andre leverer, og via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt. Du kan designe flere gavesampakninger samtidig.

De fleste kvinder og mænd, foretrækker et pænt, praktisk, og hyggeligt hjem, men mange kvindelige indkøbere af kundegaver, og personalegaver, har nogle meget besynderlige fordomme om mænd. På mange arbejdspladser med både kvinder og mænd, fravælger de fleste kvindelige indkøbere, ting til hjemmet, og postulerer at mænd er totalt ligeglade med hvorledes hjemmet fungerer, og ser ud, og at mænd hellere vil have en flaske snaps.

Vi har endda oplevet en kvindelig indkøbere der, til stor skuffelse for mændene, købte brugskunst til de kvindelige ansatte, og spiritus til mændene.

Det er vort indtryk at de mest populære gaver består af en kombination af noget til at nyde her og nu, samt noget der kan glæde resten af livet. Bach Firmagaver har eget pakkeri, og kan sammensætte gaverne helt efter Jeres ønske.  De populæreste gaver er dem hvor virksomhederne blot har meddelt os antallet af gaver, samt pris pr gave, eventuelt kombineret med et ønsket tema. Sådanne gaver har vi pakket i mere end 30 år, og efterfølgende kun modtaget ros for gaverne. – Vi sørger nemlig altid for kun at levere varer alle, uanset køn, alder og social status kan bruge. Skal der af helbredsmæssige, eller religiøse, hensyn ændres på nogle af gaverne, klarer vi let dette.

Selv om det bedste ved gaver er spændingen om hvad der gemmer sig i gavepakken, vælger de fleste virksomheder at lade medarbejderne selv vælge deres gave.

Vi har hørt om utallige eksempler på at valgte gaver var udsolgte, hvorved medarbejderne skulle vælge nye gaver.

Bach Firmagaver tilbyder også vælg selv gaver, hvor medarbejderne selv vælger deres gaver.

Modsat mange andre, garanterer vi at valgte gaver kan leveres, hvorved både virksomheder, og ansatte, spares for problemer, tidsforbrug, og udgifter, ved at skulle vælge andre gaver.

Tryk her for at komme videre…