Tæpper og plaider

Tæpper og plaider er populære firmagaver, både som personalegaver og kundegaver. Plaider og tæpper bruges i mange situationer. På terasen en kold sommeraften samt foran pejsen en kold efterårsaften, er det dejligt at kunne krybe under lune plaider, eller lune tæpper.

På skovturen er plaider og tæpper også praktiske, da man kan sidde på tæpper og plaider og nyde frokosten. Plaider og tæpper kan også benyttes som liggeunderlag, medens man ligger og lytter til fuglenes kvidren. Vi tilbyder også plaider med gummieret bagside, så fugten fra vådt græs ikke trænger gennem plaiderne.

Tæpper og plaider bør i vinter månederne være fast inventar i bilerne. Sner man inde, kan det være et spørgsmål om liv eller død, om man har plaider eller tæpper til at beskytte mod kulden.

Plaider og tæpper er dejlige kundegaver og medarbejdergaver som de er, men de er tillige perfekte til sampakning med mange andre firmagaver.

Hos os kan du sammensætte firmagaver som ingen andre leverer, og via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt. Du kan designe flere gavesampakninger samtidig.

Ved kølige sommeraftener på  terrassen, beskytter tæpper og plaider mod kulde, og myg.

En kold efterårsaften hvor brændeovnen endnu ikke har opvarmet stuen, er det skønt at kunne krybe under et lunt tæppe, og nyde dessertchokoladen og rødvinen på sofabordet. – Kan du unde dig selv, dine kunder og dine medarbejdere denne oplevelse, vil det glæde os at sampakke et lunt tæppe eller en lun plaid sammen med rødvin og lækker velsmagende dessertchokolade.

Som sommergave, kan vi levere en picnickurv indeholdende tallerkener, bestik,  vinglas, hvidvin, rosévin samt en lækker plaid med gummieret bagside, så fugten fra vådt græs ikke trænger gennem tæppet. Med en sådan sommergave, kan skovturen, strandturen samt frokosten i parken, næsten ikke undgå at blive vellykket.

Bach-firmagaver.dk har tæpper og plaider til alle situationer.

Tryk her for at komme videre…