sommergaver - sommerferiegaver - til kunder og personale. Knytter kunderne tættere, og skaber mere arbejdsglæde, fleksibilitet og velvillighed hos de ansatte. En lille erkendtlighed med meget stor effekt.

Sommergaver

Sommergaver til kunder og medarbejdere.
Sommergaver til medarbejderne den sidste arbejdsdag inden sommerferien, er blevet en tradition på mange arbejdspladser.

Flere og flere arbejdsgivere får øjnene op for fordelene ved at give sommergaver.

Der er dog stadig arbejdsgivere, der betragter sommerferiegaver som værende en unødvendig udgift. De fleste arbejdsgivere har dog fundet ud af at sommergaver er en god investering, som kommer mangefold igen. Personale der modtager sommergaver af deres arbejdsgiver er mere motiverede, loyale og fleksible end de der ikke modtager sommerferiegaver.

Sommerferiegaver til kunderne
Mange virksomheder nøjes ikke med blot at give sommerferiegaver til de ansatte, men tillige til deres bedre kunder.

Sommerferiegaver til kunderne, bevirker at kunderne også tænker på giveren under ferierne. Kunder der inden sommerferien, modtager sjove, eller brugbare, sommerferiegaver, knyttes tættere til giveren, hvilket resulterer i mersalg, og derved merindtjening.

Der er dog stadig arbejdsgivere der mener sommerferiegaver er en unødvendig omkostning, og ikke har forståelse for at sommerferiegaver knytter kunderne tættere, hvilket resulterer i mersalg, ligesom de ej heller har forståelse for det positive i at nuværende og potentielle kunder bliver positivt mindet om deres leverandør i sommerferien. De samme arbejdsgivere har heller ikke forståelse for at personale sommerferiegaver skaber større fleksibilitet, loyalitet og arbejdsglæde hos de ansatte.

bach-firmagaver.dk byder på et stort udvalg af sommergaver specielt egnet til medarbejdergaver og kundegaver. Vore sommerferiegaver egner sig perfekt som medarbejdergaver og kundegaver. Sommerferiegaverne kan bruges som de er, men vi kan også sammenpakke forskellige sommergaver helt efter Jeres egne ønsker. Eksempelvis kan sommerferiegaverne sammensættes indenfor bestemte temaer som strandtur, skovtur, vildmarksferie, storbyferie, sejlerferie, legeferie, familieferie, bilferie, hjemme i haven, sommerhusferie, campingferie, charterferie eller ?

Hvad koster sommerferiegaver?
Sommerferiegaver bør være sjove eller brugbare, og dette er meget vigtigere end høje priser. Der er virksomheder der giver meget dyre sommerferiegaver til kunder og medarbejdere, men langt de fleste virksomheders sommerferiegaver koster mellem 50,00kr og 200,00kr excl moms. At sommergaver er sjove eller nyttige, er vigtigere for gavemodtagerne, end hvad giveren har betalt for gaverne.

Tryk her for at komme videre…