Skærebrætter

Skærebrætter er uundværlige i  køkkenet,  men også praktiske på spisebordet. Mange skærebrætter er flotte, og ligefrem skulpturer på bordet. Alle kan bruge dem, og vi kan levere dem sampakket med tilbehør. Brødskærebrætter med brødskåle, forklæder, brødknive, honninger, marmelader, kaffekrus, mm. Steakskærebrætter kan vi sampakke med forskærersæt, krydderier, saucer, ris, pasta, bordskånere, gryder, dressinger, forklæder mm.

Skærebrætterne kan vi forsyne med trykt eller graveret reklame. Uanset om de er forsynet med reklame, eller ej, mindes modtagerne om den glade giver, hver gang skærebrætterne benyttes.

Skærebrætter er nyttige og brugbare gaver, og nyttige og brugbare gaver skaber preference overfor giveren. Arbejdsgivere der giver brugbare personalegaver har mere fleksible, og pligtopfyldende, medarbejdere, end de arbejdsgivere der finder det hensigtsmæssig at “spare” gaver til personalet. Det er ikke kun en god investering at belønne medarbejderne med personalegaver. Kunder der modtager kundegaver får automatisk større preference overfor giveren, hvilket resulterer i mersalg, ligesom kunder der modtager nyttige gaver er mere fleksible.  Gaver til andre tætte forretningsforbindelser, f.eks leverandør repræsentanter, kan også være særdeles udbytterige. Mon ikke repræsentanter har lettere ved at give rabatter og andre fordele, til de kunder der  giver dem julegaver o.lign, end de der ikke gør?

Skærebrætter bruges ikke kun som skærebrætter, men ofte også som bordskånere, der beskytter spisebordet mod varmen fra gryder og pander.

En moderne husholdning, kan ikke nøjes med ét skærebræt. Der behov for mange forskellige skærebrætter.  Skærebrædder i mange forskellige størrelser og faconer. Skal stegen skæres på spisebordet, eller i køkkenet, er det hensigtsmæssig med et meget stort skærebrædt med saaftrille til opsamling af saften. Er det f.eks et løg der skal snittes, er de store skærebrædder uhensigtsmæssige. Ved snitning af løg o. lign., er små skærebrædder mere hensigtsmæssige.

bach-firmagaver.dk tilbyder skærebrædder i mange forskellige materialer og træsorter. Skærebrædder i træ er mere hygiejniske end skærebrædder i kunststof, da træ automatisk nedbryder bakterier.

Tryk her for at komme videre…