Receptioner

Receptioner kalder vi dette afsnit, da det vedrører receptionsgaver der skiller sig ud fra mængden, samt reklameartikler der gør det muligt for dig at markedsføre dit firma og eller dine varer, uden at virke påtrængende.

De fleste receptionsgaver består af blomster og flasker, men hvorfor ikke skille dig ud fra mængden, og give noget modtageren kan have glæde af mange år frem, og derved løbende blive mindet om dig?

Samtidig viser du at du er mere kreativ end de andre gæster.

Ønsker du ikke at skille dig ud fra mængden, men levere rødvin, som alle de andre receptionsgæster, hjælper vi dig også med rødvinen, og til andre priser end i butikkerne.

I afdelingen Receptioner, har vi samlet gaver der alle egner sig som receptionsgaver.

De af vore kunder der ofte deltager i receptioner, køber flere gaver samtidig, så de altid har receptionsgaver på lager, hvorved de undgår hovsaløsningen med indkøb af en flaske rødvin.

Ofte indkøber de gaver til forskellige priser, hvor vi indpakker gaverne i gavepapir og gavebånd, samt nummererer dem, hvorved gavegiveren hurtigt kan se indholdet og værdien af gaven.

Når receptioner afholdes som stående taffel, holdes tallerkenen i den ene hånd og et glas vin i den ande hånd, resulterende i at man mangler en extra hånd til putte mad i munden, samt give hånd til de andre receptionsgæster. En situation vi alle har prøvet.

Bach-firmagaver.dk sælger glasholdere lige til at klemme ind over tallerkenkanten, hvorved den ene hånd bliver fri til at fodre munden, og give hånd til de andre receptionsgæster.

Vi kan forsyne glasholderne med din reklame.

Når du fremover skal detlage i stående taffel, fylder du lommen med glasholderne, og forærer glasholderne til de gæster du ønsker at oprette forbindelser med. De andre gæster bliver ovenud lykkelige, da du derved løser deres problem. Efter receptionen, putter de glasholderen i lommen, og medbringer den næste gang de skal deltage i stående taffel. Hver gang ses din reklame af modtageren, sam dem modtageren taler med.

Tryk her for at komme videre…