Picnickurve og tasker

Picnictasker og picnickurve med bestik og tallerkener er praktisk til strandturen, skovturen, personaleudflugter mm.

Vi har mange forskellige picnictasker med service, lige klar til at bruge. Flere picnictasker har desuden kølerum og opbevaringsrum til andre ting.

Picnictasker og picnickurve er dejlige firmagaver (medarbejdergaver og kundegaver) som de er, men kan sampakkes med mange andre firmagaver (plaider, snacks, kolonialvarer, øl, vin, champagne mm). Kun din fantasi sætter grænserne.

Hos bach-firmagaver.dk kan du sammensætte firmagaver som ingen andre leverer.

Via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt at sammensætte den perfekte gave. Du kan endvidere designe flere forskellige gavesampakninger samtidig.

Picnictasker kan være rammen om en hyggelig picnictur i parken, skoven eller på stranden. Under sejlture og bilture kommer picninkurvene til deres fulde ret.

Under lange bilture, sammen med familien, er det dejligt at finde en rasteplads med bord og bænke. Udpakke køletasken med dens herligheder, og nyde en dejlig frokost.

Som supplement til køletaskerne, kan vi levere vin, siddeunderlag, picnictæpper med gummi bagside, så frokosten kan nydes selv om græsset er vådt. strandgrill, transportable røgovne.

bach-firmagaver.dk tilbyder picnictasker med indbygget strandgrill og køletaske. Vælges picnickurve og picnictasker uden kølerum, kan vi levere selvstændige køletasker.

Vælges picnickurve og picnictasker uden plads til madvarer, kan vi levere muleposer og strandtasker i størrelse og facon efter ønsker. – Vort udvalg er stort.

Picnickurve og picnictasker har vi også leveret til firmaer der afholder firmaskovture. Hoteller og kroer hvor det i forbindelse med overnatninger, er muligt at vælge mellem en picnic taske eller picnickurv og frokost i restauranten.

En arrangør af en naturmarch besluttede at gebyret for at deltage i marchen, skulle gå til en obligatorisk picnictaske indeholdende drikkevarer og mad til turen.

Picnictasker og picnickurve, giver en følelse af at spise på første klasse i naturen. Jo flottere frokosten serveres, des bedre smager den.

Tryk her for at komme videre…