Konfekt

Konfekt i lækker kvalitet er populært som firmagaver. Bach-firmagaver.dk mener  konfekt der gives som firmagaver, ikke bør være i kvalitet som det der forhandles på benzinstationer og i supermarkeder, men anderledes produkter og i høj kvalitet. Lækker konfekt er dejlige firmagaver som de er, men vi kan også lave sampakninger, hvor forskellig konfekt er sampakket til større firmagaver. Desuden er konfekt perfekt til sampakning med andre typer firmagaver, også firmagaver af blivende værdi, så der både er firmagaver af blivende værdi og noget lækkert til at spise her og nu.

Konfekt er desuden særdeles populært og velegnet som fyld i gaveæsker med forskellige firmagaver, hvor de beskytter firmagaverne mod at bevæge sig i æskerne.

Hos bach-firmagaver.dk kan du sammensætte firmagaver som ingen andre leverer, og via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt. Du kan designe flere gavesampakninger samtidig.

Ikke alle indkøbere er enige med os i at chokolade, og andre former for konfekture, der benyttes til kundegaver og personalegaver, bør være i høj kvalitet. – Mange modtagere af firmagaver indeholdende chokolade er blevet meget skuffet, når de opdager at chokoladen er i ringere kvalitet end det der sælges på servicestationer og i supermarkeder, og derved uspiselig.  Meget af “chokoladen” har – bortset fra udseendet og teksten på æsken – intet med chokolade at gøre.

Bach-firmagaver.dk nægter at sælge sådanne kvaliteter, og må henvise de indkøbere der foretrækker dårlig kvalitet, at kontakte andre leverandører.

I mere end 31 år er bach-firmagaver.dk kendt for høj kvalitet, og det ønsker vi at blive ved med. – Den dårlige kvalitet lader vi andre om at levere.

Når I køber chokolade gaver hos bach-firmagaver.dk koster chokolade i fantastisk god kvalitet, ikke ret meget mere end det uspiselige chokolade nogle firmagave indkøbere foretrækker.

Hos bach-firmagaver.dk kan du vælge chokolade fra nogle af verdens mest anerkendte, og hæderkronede,  producenter af chokolade.

Tryk her for at komme videre…