Kolonialvarer til sampakning med andre gaver

Kolonialvarer til sampakning med andre gaver. Personalegaver til enhver situation og lejlighed. Med eller uden Jeres reklame.
Hos os kan du sammensætte personalegaver som ingen andre leverer, og via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt. Du kan desuden designe flere gavesampakninger samtidig.

Hos bach-firmagaver.dk kan du sammensætte gaver helt som du ønsker. Vi har bl.a. en afdeling med kolonialvarer til sampakning med andre gaver.

Hos bach-firmagaver.dk er der mange muligheder for udvælgelse af personalegaver. Vi har en vælg selv afdeling, hvor de enkelte medarbejdere selv kan vælge deres gaver. Modsat mange tilsvarende sider, bliver valgte varer ikke udsolgt, så I sparer bøvlet med at finde alternative varer, når valgte varer er udsolgt.

Du kan også vælge personalegaver ud fra prisgrupper, samt højtider, f.eks påskegaver, sommergaver, julegaver, receptionsgaver mm.

Mange påstår det er umuligt at vælge gaver alle kan bruge, derfor har vi lavet en afdeling med gaver alle kan bruge, uanset alder, køn og social status.
Vi tilbyder også færdigpakkede gaveæsker, sammensat af forskellige varer. Da vi har eget pakkeri, kan vi udskifte varer, fjerne varer og ilægge varer, helt efter Jeres ønske, så I får de gaver I finder optimale.

Hos os er du sikker på kvaliteten er i orden. Ikke alle firmagaveforhandlere er lige seriøse, og der er de senere år kommet en del lykkeriddere, som i en kort periode optræder som firmagaveforhandlere, ofte er der tale om helt andre brancher, som op til jul opretter et sideordnet salg af firmagaver, og i lighed med andre lukker butikken når sæsonen er ovre. Ofte er det mennesker som ønsker hurtigt at tjene så mange penge som muligt, og derved leverer chokolader, kager mm i kvalitet som supermarkedernes eller ringere. Hos bach-firmagaver.dk mener vi at chokolader, kager mm, skal være i bedre kvalitet end modtagerne finder i supermarkederne. Mange tror det er billigere at købe chokolade og kager i supermarkederne, men til de samme priser kan vi levere chokolader og kager i meget høj kvalitet.

Tryk her for at komme videre…