Julegaver

Julegaver, kundejulegaver, personalejulegaver og medarbejderjulegaver.

Udvalget af julegaver er stort, og der er julegaver alle kan bruge.

Ved de enkelte julegaver er vist tilbehør, der egner sig til sampakning, hvorved giveren kan sammensætte de perfekte personalegaver og kundegaver.

Eksempelvis kan skærebrædder sampakkes med køkkenknive, forklæder, sauce og krydderier.

Via funktionen “Ønskeliste”, er det let at sammensætte de perfekte firmagaver. – Du kan endda sammensætter flere kundegaver og personalegaver samtidig.

Ved de enkelte firmagaver er der vist andre gaver der matcher og er egnede til sampakning.

Hos bach-firmagaver.dk kan du sammensætte personalegaver og kundegaver helt efter dine egne ønsker.

Du kan designe personalegaver og kundegaver ingen andre tilbyder, og derved give helt unikke gaver.

Hos bach-firmagaver.dk er det muligt at vælge medarbejdergaver og kundegaver ud fra mange søgekriterier.

Ét af søgekriterierne for medarbejdergaver og kundegaver er prisgrupper, hvor du kan vælge gaver lige netop i den ønskede prisgruppe, men vi tilråder derudover også at se kundegaver og medarbejdergaver i de lavere prisgrupper, da der ved de enkelte kundegaver og medarbejdergaver er vist matchende produkter der egner sig til sampakning.

Gaver alle kan bruge:
Mange indkøbere af julegaver – kundegaver og personalegaver – påstår det er umuligt at vælge gaver alle kan bruge, men det er kun fordi de køber personalejulegaver og kundejulegaver det forkerte sted! – Hos bach-firmagaver.dk har vi lavet en selvstændig afdeling med – gaver alle kan bruge – uanset køn, alder, religion og social status.

Gå på opdagelse i afdelingen “Gaver alle kan bruge”.

Det bedste ved julegaver:
Det bedste ved julegaver, uanset om det er fra familien eller arbejdsgiveren, er spændingen om hvad pakken indeholder. – Den oplevelse får medarbejdere og forretningsforbindelser ikke når de bliver bedt om selv at vælge deres julegaver.

Vælg selv gaver:
Vælg selv gaver, hvor medarbejdere og forretningsforbindelser selv vælger deres julegaver, foretrækkes af mange, da der har været alt for mange eksempler på arbejdsgivere der – i stedet for at vælge noget brugbart og lækkert – har valgt noget der bærer præg af hadegaver i stedet for lækre, brugbare gaver som tak for samarbejdet i året der er ved at rinde ud.

Hos bach-firmagaver.dk mener vi at konfekture og andre fødevarer skal være i en højere kvalitet end der forhandles i supermarkederne. Langt fra alle arbejdsgivere er enige med os, og vælger i stedet supermarkedskvalitet eller endnu ringere varer.

Vi har set eksempler på arbejdsgivere der har købt uspiselig chokolade, som fagmæssig ikke kan opnå betegnelsen chokolade. bach-firmagaver.dk nægter at levere sådanne varer, og de arbejdsgiver der ønsker at belemre deres medarbejdere og forretningsforbindelser med sådanne varer, henviser vi til andre leverandører som ikke har krav til kvaliteten.

Vi har hørt om indkøbere der har valgt konfekture og andre fødevarer i meget dårlig kvalitet, og betalt mere for varerne end bach-firmagaver.dk forlanger for varer i høj kvalitet.

Der er ikke noget at sige til at medarbejdere der har modtaget hadegaver de ikke kan finde anvendelse for, eller modtaget uspiselig chokolade, er tilhængere af at få lov til selv at vælge deres julegaver, selv om det bedste ved julegaver – spændingen om hvad der er i pakkerne – ikke eksisterer.

Ved selv at vælge julegaver, føles julegaverne mere som en del af lønnen, og ikke som tak for samarbejdet i året der er ved at rinde ud.

bach-firmagaver.dk tilbyder også vælg selv gaver, hvor medarbejdere og forretningsforbindelser selv kan vælge deres julegaver. Hos bach-firmagaver er det muligt for den enkelte kunde eller medarbejder selv at vælge den ønskede gave.

Vort sortiment i vælg selv afdelingen tilpasses årstiden, og de enkelte medarbejdere har et helt år til at vælge deres gaver, hvorfor systemet også kan benyttes til sommerferiegaver.

Hos bach-firmagaver.dk køber du gavekort i de værdier du ønsker.

Gavekortene er påført en kode som gavemodtageren skal anvende når gaven vælges på internettet, og vi garantere at gaverne ikke er udsolgt.

Gaverne leveres herefter indenfor få dage, fragtfrit til den adresse gavemodtageren har oplyst. – Lettere kan det vist ikke gøres, kan det?

Vi har hørt om virksomheder der bruger enorm megen administration på vælg selv gaver, specielt når de bestilte varer er udsolgt, og de derfor skal til at vælge erstatningsvarer. – Alt det undgår du ved at bruge vælg selv gavesystemet hos bach-firmagaver.dk

I Danmark er der en meget lang tradition for at give julegaver, men gaverne har ændret sig meget gennem årene.

Oprindelig var det udbredt at forære en gås med fjer og det hele, og en sådan gave blev med stor glæde modtaget og reddede julen for mange, da det var trange tider og ikke alle havde råd til at købe en gås.

Kvinderne var ikke på arbejdsmarkedet, og havde både tid, og forstand på, at tilberede fjerkræ med fjer og det hele. I dag er det nok de færreste der bliver glade for at modtage en gås med fjer og det hele som julegave.

I dag er de fleste kvinder på arbejdsmarkedet, og har derfor ikke tid, og lyst, til at tilberede en rå gås, ligesom det også er de færreste der ved hvordan en rå gås tilberedes. Herudover er lønningerne i dag så høje at folk har mulighed for at købe de fødevarer de har lyst til.

Hos bach-firmagaver.dk har vi konkurrencedygtige priser, og vil gerne levere så flotte og brugbare gaver som muligt.

bach-firmagaver.dk har over 30 års erfaring med at sammensætte, og sælge, medarbejdergaver og kundegaver. Flere firmaer vælger at lade os sammensætte gaverne ud fra deres kriterier og de flotteste og bedste gaver er dem vi leverer til disse firmaer.

Alle de firmaer der har overladt gavesammensætningen til os, har efterfølgende meddelt at de var ovenud tilfredse. Flere af dem har meddelt at medarbejderne, modsat tidligere, har rost gaverne.

Vi tilbyder julegaver til enhver situation og pengepung, så der er ingen undskyldning for at give tilbudsvarer fra supermarkedet, eller kontanter og gavekort, som modtageren skal beskattes af. Hos os kan ordrer afgives via internetbutikken, telefon eller e-mail.

Tryk her for at komme videre…