Forskellige gaveartikler

Vi har et meget stort udvalg af gaver specielt egnet som firmagaver ( kundegaver og personalegaver ). Næsten alle virksomheder giver julegaver til kunder og personale, men firmagaver anvendes hele året som påskegaver, sommerferiegaver, receptionsgaver, salgspræmer og gaver som kompensation for fejl eller for at skaffe nye kunder.
Nogle virksomhedsledere har den holdning at ansatte og kunder ikke skal have mere end de har krav på, og derfor ikke udleverer kundegaver eller medarbejdergaver. Ofte er det på de samme virksomheder uro og arbejdskonflikter opstår. Udgiften til firmagaver kommer mange fold ind igen, via større tilfredshed og motivation blandt medarbejderne. En gave er meget mere værd end penge, hvis der er tale om noget modtageren kan bruge. Vi har et kæmpe udvalg af firmagaver som alle kan bruge. De er flotte brugbare personalegaver og kundegaver som de er, men kan endvidere sampakkes med andre firmagaver, så der både er noget af blivende værdi, og noget til at nyde her og nu.

Klikes der på “Tilbehør” ved de enkelte firmagaver, fremkommer der forslag til andre matchende firmagaver, som egner sig til sampak. Via funktionen “Ønskeliste”, er det let at sammensætte den perfekte firmagave. – Du kan endda sammensætter flere kundegaver og personalegaver samtidig.

Tryk her for at komme videre…