Drikkevarer

Drikkevarer i form af vin, hedvin, spiritus, øl, vand mm. leverer vi med -og uden reklame. Vi har fravalgt et bredt udvalg af vine. Istedet har vi valgt få men særdeles gode vine til særdeles attraktive priser. Vi tester løbende prøver på nye vine. Er vinene bedre end dem vi har til samme pris, udskifter vi dem. Er de ikke, tager vi dem ikke i sortimentet, men sælger dem, til vor indkøbspris, blandt vore restpartier. Køb vinen hos BACH og få en væsentlig bedre kvalitet for de samme penge. Vi tilbyder også etiketter med Jeres eget logo mm

Vine anvendes ofte som firmagaver ( kundegaver og personalegaver ) som de er. Vil du skille dig ud fra mængden, eller give gaver der både indeholder noget til omgående nydelse, og noget til livslang nydelse, kan vi sampakke vinene med andre firmagaver.

Hos os kan du sammensætte firmagaver som ingen andre leverer, og via funktionen “Ønskeliste” er det let, og overskueligt. Du kan designe flere gavesampakninger samtidig.

Vi kan levere drikkevarer med, og uden, Jeres firmalogo. Eventuelt hvor Jeres firmalogo mm er integreret i vinetikketterne mm.

Vi har mange forskellige typer drikkevarer, også uden alcohol. Såkaldte alcoholfrie drikkevarer, heriblandt lækker frugtsaft med hele bær.

Tryk her for at komme videre…