Computer og teletilbehør

Computer og teletilbehør egnet både som reklamegaver og som firmagaver.  Både som personalegaver og kundegaver. Vi har et stort udvalg, og kan levere med, eller uden, Jeres reklame. Vi tilbyder USB-lamper, USB-ventilatorer, USB-hub, solcelleopladere til mobiltelefoner, tablets mm, MP4-afspillere, høretelefoner, USB cameraer, CD-mapper, computer fjernbetjeninger, USB-stik, powerbanks til opladning af tablets, telefoner mm, laserpointere med tastespids, håndvarmere til opladning via USB-kabler, lommelamper til opladning via USB-kabler, mobiltelefonholdere, computerholdere, selfiestænger, touch handsker, højttalere, tabletholdere, telefonetuier, computertasker, kuffertvægte med powerbanks, internet mus, virtual Reality Glasses, 3D briller, radioer mm.

Bach-firmagaver.dk har et stort udvalg. Udvalget af computer og teletilbehør er helt enormt, og priserne er lave. Der er computer og teletilbehør til næsten alle situationer. Nedenfor fokuserer vi et par enkelte af vore mange produkter:

Computerlamper:
Alle har prøvet at skulle skrive på en bærbar computer, under dårlige lysforhold, hvor det var næsten umuligt at se tasterne.  Det kan være under rejser (lufthavne, bil tog og fly), på hotelværelser eller derhjemme, medens resten af familien foretrækker lyset slukket, medens der ses fjernsyn. Computerlamperne fylder ikke meget under rejsen. Lamperne er bøjelige, hvorved lyset kommer i den ønskede vinkel. Stikket placeres i USB-porten på computeren, og vupti, så er der lys over tastaturet, uden at lyset generer de øvrig tilstædeværende. Stikket er ofte forsynet med flere USB-porte, hvorved lampen – udover at lyse – tillige fungerer som en USB-Hub, med mulighed for tilslutning af støvsugere, ventilatorer, USB-stik, powerbanks mm.

Powerbanks:
Powerbanks er genopladelige batterier der giver ekstra strøm til mobiltelefoner, tablets, computere mm.

Mon ikke alle har prøvet følelsen af at være ved at gå i panik, når mobiltelefonen er løbet tør for strøm, et sted uden mulighed for opladning?

I sådanne situationer er det blot lykken at have en Powerbank, så mobiltelefonen, tabletten, computeren eller ? hurtig kan genoplades.

Bach-firmagaver.dk har et stort udvalg af powerbanks. Nogle af dem fungerer tillige som kraftige lommelamper.

Til naturvandrer og andre der opholder sig langt fra elektriske stikkontakter, tilbyder vi Powerbanks der oplades via indbyggede solceller.

Tryk her for at komme videre…