Firmagaver

JULEGAVER SOMMERGAVER PÅSKEGAVER UDSTILLING / MESSE KONTORET SPORT & FRITID UNDER REJSEN RECEPTION
Firmagaver er perfekte som personalegaver, kundegaver og medarbejdergaver.

Gaver alle kan bruge
Firmagaver opdelt på prisgrupper 
Vælg selv gaver (kunder og personale vælger selv deres gaver)
Receptionsgaver
Påskegaver
Sommerferiegaver
Julegaver

Bar og vin tilbehør
Bordskånere
Brugskunst
Computer og tele tilbehør
Delikatesser (chokolade, kolonialvarer, drikkevarer)
Emballage til gaver
Færdigpakkede gavepakker med blandet indhold
Grill og grill tilbehør
Gryder og pander
Højttalere og radioer
Karafler og glas
Kikkerter og droner
Kokkeknive og køkkenknive
Krus
Krydderikværne
Lysestager og fyrfadstager
Personlig pleje
Picnickurve og picnictasker
Sengesæt
Serveringsbakker
Skærebrætter
Skåle og fade
Tasker egnet til firmagaver
Te -og kaffekander
Termoflasker og termokander
Termometere og vejrstationer
Til haven
Tæpper og plaider
Vaser
Værktøj til hus og have

.
Nogle arbejdsgivere mener fejlagtigt at firmagaver er en unødvendig omkostning. Modsat ved de dygtige arbejdsgivere at det er særdeles effektivt at investere i firmagaver, uanset om det er til kunder eller personale.

Personalegaver:
Personale der modtager gaver er mere motiverede og mere fleksible.

Kundegaver:
Firmagaver er særdeles effektive til at skabe tættere relationer til kunderne, og derved øget omsætning.

Kundegaver forsynet med reklame:
Firmagaver kan tillige forsynes med Jeres reklame, hvorved kunderne løbende mindes om Jeres firma og Jeres produkter.

Sommerferiegaver:
Mange virksomheder har fået øjnene op for fordelene ved at give sommerferiegaver op til sommerferien.

Sommerferiegaver knytter ikke kun kunder og medarbejdere tættere. Sommerferiegaver bevirker tillige at kunderne mindes om Jer under hele ferien.

Det kan være badebolde, strandspil, strandpunge, oppustelige badedyr, luftmadrasser, kasketter, t-shirts, strandsko, badetøfler, badehåndklæder, strand parasoller mm forsynet med Jeres reklame.

Det er kendt at mennesker lettere lader sig påvirke af reklamer under ferier, da udbuddet af reklamer under ferieophold er begrænset.

Er Jeres firmagaver forsynet med Jeres reklame, bliver ikke blot Jeres kunder, men tillige alle andre der ser Jeres reklame, konstant bombarderet med Jeres reklame. Jeres reklame bliver mejslet ind i kundens hukommelse.

Mennesker er tilbøjelige til at vælge de leverandører, og produkter, der ligger øverst i hukommelsen.

Julegaver:
I forbindelse med den forestående jul, er der en lang tradition for  at give personalet julegaver, som tak for samarbejdet i året der er ved at rinde ud.

Mange har tillige indset fordelene ved også at give julegaver til forretningsforbindelser, og derved skabe bedre relationer til kunder og leverandører.

Påskegaver:
Antallet af virksomheder der benytter påskegaver til medarbejdere, og forretningsforbindelser, er steget helt enormt de senere år. bach-firmagaver.dk har et stort udvalg af skønne påskegaver, til særdeles konkurrencedygtige priser.

Receptionsgaver:
Ved receptioner, vises det tydeligt hvor kreative gæsterne er. Næsten alles kreativitet, begrænser sig til flasker.

For nogen tid siden var jeg til reception. På gavebordet bemærkede jeg 2 flasker rødvin påhæftet et flot bogtrykt kort med teksten “Tillykke med dagen, ønskes af dit kreative reklamebureau” .

bach-firmagaver.dk handler også med flasker, men ønsker du at skille dig ud fra mængden, og give gaver der skaber opmærksomhed, og huskes, leverer vi også sådanne.

Let at vælge gode firmagaver:
Hos bach-firmagaver.dk har I mange muligheder for at udvælge gaver.

Vi tilbyder vælg selv gaver, hvor Jeres kunder og medarbejdere selv kan vælge deres gaver.

Mange finder det umuligt at finde gaver alle kan bruge. Derfor har vi lavet en speciel afdeling med gaver der kan bruges af alle uanset, køn, alder og social status.

Herudover er det muligt at søge efter gaver specielt egnet til julegaver, påskegaver, sommerferiegaver, receptionsgaver mm. Endvidere er det muligt at udvælge gaver indenfor prisgrupper.

Vi har også en funktion der hedder ønskeliste, hvor du selv kan sammensætte den perfekte gave. Du kan i virkeligheden sammensætte flere gavekombinationer samtidig. Herudover tilbyder bach-firmagaver.dk  færdigpakkede gavepakninger.Vi har eget pakkeri, og kan udskifte vare, fjerne varer og ilægge flere varer, så I kan få den for Jer optimale gave, uanset om det er personalegaver eller kundegaver.

Vi forsøger at gøre det så let som muligt for Jer at vælge de gaveløsninger der er perfekte for Jer. Mange af udvælgelsesmulighederne er indført efter forslag fra kunderne, og har du forslag til forbedringer, hører vi meget gerne fra dig.

Hos os er kunden i focus, og vi indordner os efter kundeønsker.

Udviklingen indenfor gaver:
Der er en lang tradition for at give gaver, også kundegaver og personalegaver, men arten af gaver har ændret sig meget gennem årene.

Oprindelig var det populært i forbindelse med julen at give medarbejderne en gås med fjer og indvolde.

Dengang var det en populær gave der redede julen for mange.

Pengene var små og husmødrene var hjemmegående og havde både tid, og forstand på at tilberede en rå gås.

I dagens Danmark, vil en sådan gave formentlig, af de fleste, blive betragtet som en hadegave.

Nogle år tilbage ringede en af mine bekendte den 23. december, og spurgte – med grådkvalt stemme – om ikke jeg ville aftage en rå gås, hun havde modtager fra hendes arbejdsgiver. Hun havde hverken lyst til at tilberede gåsen, eller forstand på at tilberede den, og tid havde hun ej heller, da de 3 timer senere skulle flyve på juleferie under varmere himmelstrøg. Jeg takkede for tilbudet, men foreslog at hun glædede en anden med gåsen.

Da de kom hjem efter ferien, spurgte jeg hende om hun fik gåsen afsat. Hun svarede at hun havde ringet til næsten alle kun kendte, men der var ingen der havde lyst til at aftage gåsen, så den endte sine dage i skraldespanden.

bach-firmagaver.dk er et af landets ældste firmagave firmaer, og ved firmaets start i 1989, var kundegaver og personalegaver i kobber og messing det helt store hit, og vi solgte enorme mængder.

Sideordnet var der mange virksomheder der gav medarbejderne købmandskurve, ofte bestående af de varer supermarkederne havde svært ved at sælge, så det var meget belejligt for supermarkederne at få ryddet hylderne for usælgelige varer.

Pludselig fra den ene dag til den anden, var der ikke længere efterspørgsel efter messing og kobbervarer.

Brugskunst i stål var herefter det helt store hit, og vi fandt nogle danske producenter der kunne producer flot brugskunst i stål.

Da salget af firmagaver primært skete om efteråret, og vi gerne skulle tjene penge hele året, begyndte vi tillige at forhandle reklameartikler og profilbeklædning.

De danske producenter blev overrasket over de store mængder firmagaver vi købte, og opfordrede de øvrige reklame artikkel forhandlere til også at sælge firmagaver, så fra at være næsten ene på markedet, var vi pludselig 32 forhandlere i Danmark.

Da internettet kom, kunne vi se de enorme muligheder, og vi var blandt de første 100 virksomheder i Danmark der oprettede en internetbutik. Til at starte med, var der ikke mange der vidste hvad internettet var, og vi har hjulpet mange af vore kunder med at komme på internettet, så de kunne se vor internetbutik.

For at skille os ud fra alle de nye firmagaveforhandlere, begyndte vi at sammensætte gaver indeholdende mange forskellige varer, f.eks noget af blivende værdi og lækkerier til at nyde her og nu. Det blev en meget stor succes for os, men efter en større artikel i det dengang eksisterende “Erhvervsbladet”, begyndte de af vore kolleger der havde eget pakkeri også at tilbyde sådanne gavepakninger. Det var kun få af vore kolleger der havde eget pakkeri, så konkurrencen var stadig svag, men efterfølgende opstod der firmaer som tilbød færdigpakkede gaveæsker til de af vore kolleger der ikke selv havde pakkeri, ligesom mange brugskunst leverandører tilbød at sampakke deres produkter med andre varer.

Mange producenter og grossister af personalegaver og kundegaver har de senere år, i håb om større afsætning, forsøgt at overtale mange andre brancher til sideordnet, at sælge firmagaver op mod jul, hvilket har resulteret i at der næsten ikke er den branche og de lykkeriddere, som ikke kalder sig firmagaveforhandler op til jul.

Selv om det bedste ved at modtage gaver er spændingen om hvad gaverne indeholder, vælger mange firmaer i dag at lade medarbejderne selv vælge deres gave.

Resultatet er at medarbejderne derved føler det er en del af lønnen.

Der er mange der tilbyder disse vælg selv muligheder, og ofte er virksomhederne nødsaget til at bruge tid på ny udvælgelse, hvis gaverne medarbejderne vælger er udsolgt i mellemtiden.

Hos bach-firmagaver.dk har vi et helt unikt system hvor de gaver medarbejderne vælger altid er til rådighed.

Tryk her for at komme videre…